reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wczoraj wróciliśmy do domu ok 21 i Maja była w koszulce na ramiaczkach i krótkich spodenkach bez czapy ja jestem zmarzlch jak mnie nie zimno to jeje napewno też i Gabi to nie ty przesadzasz ale one. Powtórzę sie - jak napisała kariona co lekarz to opinia- ale wszyscy zgodnie krzyczą lepiej żeby dzidzia zmarzła niz ja przegrzać

reklama
mama pytanie czy ma może któreś z was program do obróbki zdięć .... chodzi mi o coś takiego że moge wkleić twarz dziecka w jakąś smieszną foeografie.... proszę o info

No nie tak do końca wszystko jedno ale nie zwracam uwagi na ImiD a o sodzie to wiem dzieki :laugh: :laugh: :laugh:

Gabi..nie plac tyle 16 zl..to ja placilam jak wysylalam wozek i to do olsztyna..to lekka przesada z talka cena wysylki

PAula ..nie przejmuj sie ze mlody nie mowi jeszcze ..corcia kumpeli nie mowila nic do 2 latek a teraz ona na juz jej dosyc bo buzia malej nie zamyka sie gada naokraglo ledwo sie obudzi i juz paple

DUżO BUZIACZKóW DLA MAI I OSKARKA -* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Gabi Piotrus jezdzi na leżąco ale on jeszcze nie siedzi no i prawie zawsze śpi na dworze W wózku czapki nie zkaładam mu a jak go wyciągam i jest słoneczko to zakładam mu cieniusieńką bawełnianą czapeczke z daszkiem A ubieram go w takie upały tylko w bodziaka na cienkich ramiączkach a i tak jest zgrzany ::)
Steffi pogratuluj koleżance
Wanda ten programnie doszedł? Jakbys mogła jeszcze raz ;D

Piotrus mówi mamamama jak płacze ;D no i zdaza mu sie powiedziec baba ale najlepiej lubi "charczeć" i się prz tym cieszy ;D Papa nie robi ale za to robi a kuku chowa się pod pieluszke jak mówie nie ma Piorusia i odsłania a ja wtedy mówie jestttttt i bije brawo ;D ;D ;D

reklama
mi bardzo smakuje Vita, Dobrwa mi smierdzi, lubie tez naleczowianke i Cisowianke, no i Muszynianke i Staropolanke szczegolnie w te upaly. Stasiu jest na razie na Cisowiance lub Vicie ale jak sie baloty skoncza bedzie dostawal zwykla filtrowana przegotowana.

Do góry