reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

A i mialam napisac... Roland byl ostatnio bardzo zestresowany, bo pracowal nie tylko w biurze ale mial tez kontrakt do zrobienia z domu, wiec jak tylko wracal z pracy okolo 7, kapal Malca, jadl kolacje i siadal przed komputerem + cale weekendy przed kompem. Nie musze chyba dodawac, ze przez taki tryb zycia przez okolo 2 m-ce, moj Maz byl bolem w tylku okropnym. Postanowailam wiem wyslac Go na jakies wakacje, zeby sie zrelaksowal i tez od nas odpoczal. Teraz jest tu zima, wiec wysylalam Go na narty. Roland umowil sie wiec z kumplem, ze pojada na weekend na narty, ale okazalo sie, ze temu kumplowi cos tam wypadlo i moglby jechac tylko na 1 dzien i to naszym autem. Jako, ze jest to 500km stad, auto stare i pali cholernie duzo, okazalo sie, ze koszt bylby niewspolmierny do korzysci i Roland zrezygnowal. Jako ze upieralam sie przy jakis wakacjach dla Niego - naprawde gosc tego potrzebuje, to stanelo na tym, ze dla Rolanda najfajniej by bylo jakby... zostal sam w domu. he he :D Teraz plan jest taki, ze to ja z Malym pojade (oj baaaardzo chetnie wyrwe sie z domu!) na weekend za miasto, a Roland zostanie sam, ujara sie ile bedzie chcial, pogra na gitarze ile bedzie chcial, obejrzy wreszcie Final Fantasy 7 i bedzie jadl pizze caly weekend. :laugh: Tym sposobem oboje wygrywamy! Ja juz sie pogodzilam z brakiem wakacji, ze wzgledu na nasz wyjazd do Ameryki i Europy, no ale przyznam, bardzo mi jest potrzebna jakas zmiana otoczenia. Umowilam sie juz z kolezanka na wyjazd. Ona moze dopiero w polowie sierpnia, ale zawsze cos! ;D

Kurcze ale posta walnelam! :laugh: No ale musialam sie wygadac! ;)

reklama
Witam!

jsorbek - przepraszam za grzechotke, mąż spakował do torby nasze rzeczy a ja zauważyłam jeszcze na stole "naszą" grzechotke i ją zakosiłam :( sorry.
daj namiary adresowe, odeślemy :-) hehe z jakimś załącznikiem

Pozdrawiam

Ja już mam @ regularnie od 3 m-cy ale cieszę się bo maja bedzie jedynaczką. Decyzja ostatecznie podjęta - chyba żę wygramy w totka - więc same widzicie jakie jest prawdopodobieństwo.

Ana na kiedy masz termin ???

ja mam prostownicę z allegro najzwyklejszą i jest dla mnie super ale zależy jakie kto ma wymagania

no włanie ciezko ostatnio było go dostac I teraz rozumiem Wycofali kranowke A ja mam w domu jeszcze 6 butli 5l ::) ide dzis do reala to obczaje co z tej listy dobrych wod mozna dla niemowlat

Pati no to się nasze chłopaki zgrały...... Maksowi też wczoraj przebił się zębol i to na dole a nie górze jak wcześniej się zapowiadało (po tamtym słuch zaginął). I niby jest się z czego cieszyć...ale ta cholera jak się przebiła to teraz boli Maksa jeszcze bardziej widać że się biedak męczy niemiłosiernie , nawet żelem nie za bardzo daje posmarować bo to miejsce teraz nietykalne jest
A bardzo fajnie że trafią wam się wakacje bo to super sprawa i bardzo dużo daje.....
A twój Roland to widze że podobny numerek do Astka mojego.....chodzi mi o tą Final Fantasy 7 Astek by się dał pociąć za fantastykę..... ;) (w każdej formie czy to książki czy to filmy, czy gry komputerowe)....

a dziękuję Maksio za życzonka ....i o Ewulce też wczoraj myśleliśmy...tylko już nie mielimy kiedy napisać życzonek...;)

Ja życzę wszystkim dzieciakom wszystkiego najlepszego - dawno juz tego nie robiłam ale sie poprawi.ę :-[ :-[ :-[

Dorota nic się nie stało przecież - nie wygłupiaj się żadnych załaczników nie trzeba adres na priv ci wyslę

siemanko..;)

Pati ale fajnie..wiesz co  tylko zastanawiam sie co ronald jara..ahahahah :D..bo moj Piotrek zanim usiadzie z gitara to tez jara ;D ..ahahahaha

wiecie co a ja zalamuje sie ..na lotnisku bede obladowana jak rumunka i nie wiem czy sobie porade qrwa az mi ryczec sie chce..:(

Hej gratuluję pierwszych ząbków!!

Pati - fajowo macie! Też bym chciała sobie gdzieś wyskoczyć nad wodę, ale nic z tego...

Wanda - a pewnie, że se nabijasz i jeszcze takie krótkie te posty i to jeden za drugim - pobite gary!!!

A co do kuchni to nie mówiłam, ze sa zdjecia tylko ze jest fajna, to wy nadinterpretujecie, hahaha - a fajna jest napewno!!  ;)

didi - dasz rade!! twardka badz!!

reklama
Do góry