reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

o matko, jaka dupa w korach ze mnie no.... mialam przeciez jeszcze Pati odpisac:
Patrycjo - no gratulacje ogromne dla profesoreczka Twojego malutkiego... czekam za tem, na nowa porcje zdjec, bo cos sie z tym obijasz :)
Oj biedny ten Twoj chlop no... a Ty jaka dobra zonka - niech na narty pojedzie :D :D ale zostanie odpoczywac w domku, ale czy jaranie to jest rodzaj odpoczynku ??? hehehe ;D ;D ;D czyli ze ten Twoj chlop jednak bierny odpoczynek preferuje - ja jednak jestem czynno-sportowo wypoczywajaca ;D ;D ;D
Co tam jeszcze chcialam - aaa... no to udanego weekendu z kolezanka - moze jednak uda sie szybciej niz w sierpniu ???

reklama
hejka

KACPERKU DUŻO SŁONKA I SŁODYCZY CIOCIA ANIA I EWA CI ŻYCZĄ :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Didi ojjj nie ładnie postąpiła ta twoja kuzynka  ::)

Patrycja Ty to jesteś dobra żona  ;)

Asiu -a jezeli chodzi o termin Any - to stawiam ze urodzi w urodzinki mojego meza, albo jak przenosi w urodzinki Wiktorka ;D ;D :D czyli stawiam na 28 stycznia albo 2 luty ;D do moich urodzim (11 luty) nie donosi pewnie :)

Hejo z rańca :)

Za mna juŻ teść wydzwania o której ma po nas przyjechać  :mad:, bo Marcin nie mógł nam auta zostawić :( Wrrr, zaczynam chyba mieć kryzys znowu i odruch wiecie jaki na myśl o teściach  ::)

Kacperku wszystkiego najlepszego !!!

Gratuluję chłopakom pierwszych ząbków ! :) a teraz wiadomość dnia u nas :

KAMILOWI IDZIE DOLNA LEWA DWÓJKA !!!!  ;D

Niezłe ma tempo z tymi zębami  ::)

No to idę wklejać zdjęcia ze spotkania bo założyłam kolejny album na onecie :)

Wańdzik ale namawiasz namawiasz...... a ja nie wiem czy mi sie taki przekrecik uda zeby Astek mnie puścił...... no i jeszcze odtransportował wczoraj mi padł i nie zdążyłam go pomęczyć w tym temacie......

Asik które dla ciebie jest z fajną minką bo dla mnie wszystkie są fajne?

Cześć dziewczynki :)
Na poczatek chce powiedzieć że zdjęcia ze spotkanka sa superowe :D az strach pomyslec jakie będą ze spotkanka nas wszytskich :D jak każda powstawia to troszke tego będzie :D
U nas ciąg dalszy problemów mieszkaniowych, az niechce mi sie myslec od tego, chodze cała znerwicowana  :-[ :(  nie mam siły wszystkiego przeczytać co naskrobałyście :p

Pati dobry pomysł z tym wyjazdem, wy sobie odpoczniecie i Roland ;)

GRATUJE WSZYSTKICH NOWYCH ZABKÓW by narazie mamy dwie dolne jedynki ;D

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH I SPÓŹNIONYCH SOLENIZANTÓW

reklama
Gratulujemy pierwszych ząbków!!! My nadal czekamy, Kacper od trzech dni tak daje po garach, w nocy się budzi z płaczem, w dzień strasznie niespokojny, chyba też mu te zęby już idą na dobre, tylko kiedy wyjdą....??? nie wyrabiam z tym jego marudzeniem - RATUNKU!
Bartyś a Kamilkowi już dwójeczka idzie  :o

Spóźnione życzenia dla wszystkich siedmiomiesięczniaków!

Oj Didi bidulko, też bym była wqur.... radę sobie dasz ale jakim wysiłkiem, z tyloma bambetlami, wiadomo że wtedy każda para rąk na wagę złota!

No i tym sposobem Pati sobie weekend wyjazdowy załatwiła, hehe, i tak trzymać!

coś tam jeszcze chciałam, ale już nie pamiętam, idę do albumiku na zdjątka  ;D

Do góry