reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Gochna - przepraszam... w sumie zaczelam juz na spotkaniach, zaraz wkleje Ci wszystko co dzis bylo na grudniu na spotkania ;D

reklama
przyszlam powiedziec dobranoc i ide juz do lozka bo mam nerwa i stresa..kuzynka Piotra z ktora mialam wracac zostaje dluzej w Polsce a my z Alem lecimy sami..buu...a jak nieporadze sobie na lotnisku...buuuu:( ide spac..paa

Wanda dzięki ogromne jeszcze raz

Natalko ale my sobie potrafimy czasem wkręcic problemy których nie ma, moja Ida tez jeszcze ani nie raczkuje ani nie siedzi, ale to chyba normalne na tym etapie, zresztą chyba Agnesa juz o tym pisała :)

Witajcie wieczorkiem :)

Matko!!!! ile żeście napisały!!!  :o :o :o nie nadrabiam  :p

Dziś rano byliśmy z Pawłem na zakupach na stadionie (Paweł nie pojechał do pracy) myślałam, że może coś znajde dla Kacperka na chrzciny ale nic ciekawego nie było :( za to ja kupiłam sobie buty :) ubranka bede musiała poszukac na allegro...
Nie było mnie cały dzień bo Paweł jest w domu i by się złościł że tyle siedze przy kompie a i tak siedziałam na allegro.

Dziewczyny skąd macie tą 15-dniową wersje do ramek ??? ja też chce  8)

Wszystkiego najlepszego dla Ewuni i Maksia!!! Buziaczki  :-* :-* :-* oraz spóźnione życzonka dla dzieciaczków którym nie składaliśmy - dużo zdrówka!!!!

Ide jeszcze na spotkania i zmykam spać!

DOBRANOC

obejrzałam zdjęcia z krakowskiego spotkania chociaz tez nie wszystkie mi sie otwarły i strasznie Wam zazdroszcze :) mysmy w koncu nie dojechali bo to jednak za daleko jak na taki upał ale mam nadzieje ze to nie ostatnie takie spotkanko i na nastepne na pewno tez sie stawimy w komplecie :laugh: a wszystkie mamusie i dzidziusie przesliczne... no i tatusiowie tez ;D

Musiałam jeszcze wejść do albumiku i zobaczyć zdjęcia ze spotkania krakowskiego :D ZDJĘCIA SĄ SUPER!!! :laugh: Widać że spotkanie się udało, superowo, my też koniecznie musimy sie spotkać :) (to do warszawianek :))

Wanda dzięki :laugh:

A teraz już naprawde dobrej nocy :angel:

reklama
Hejo :)

Nie miałam netu przez popołudnie a akurat Kamil spał ze 2 godzinki  :(

Sorbek no pięknie zdjęć nawklejałaś :) Niby takie same jak te które my zrobiliśmy a jednak :) Jak w końcu znajdę sposób na wklejanie większej ilości zdjęć to też wkleję kilka :)

Wanda mas zzarąbiście fajną dużą wannę :) Nasza wanna to jeden z niewypałów w naszym mieszkanku :( Jest mała i wąska jak cholera :( Na szczęście ja baaardzo rzadko biorę kąpiel :) tzn. prysznic biorę he he :) żeby nie wyszło, że wogóle nie korzystam z wanny  :laugh:

Maksiu Moniczkowy wszystkiego naj naj od Ciotki Anetki i Kamilka :) Tak pamiętałam w niedzielę o 7 miesiączakch Maksa a dziś zapomniałam  :-[

No i dla Ewuni tez najlepsze życzenia ślemy :)

Paula witaj spowrotem, bo chyba się nie przywitałam z Tobą po przerwie  ::)

Natalko na pewno przyzwyczaisz się niebawem do nowego miejsca :) A z wózkiem i zakupami to chyba musisz na raty najpierw Ingusię wynieść a potem zakupy i wózek. Ja jak jadę gdzieś sama z Kamilem to biegam 3 razy na dół żeby znieść wszystko, a Kamil w łóżeczku albo w kojcu siedzi :(

Kurcze, jutro wraca teściowa znad morza ( nie było jej ponad tydzień ) więc mam obowiązkową jazdę do teściów :( No cóż, poopalam się trochę i może poczytam jakąś książkę, a jej dam się nacieszyć wnukiem. Mam nadzieję, zę będę mieć dobry humor  ::)

Do góry