reklama
didi
Fanka BB :)
przyszlam powiedziec dobranoc i ide juz do lozka bo mam nerwa i stresa..kuzynka Piotra z ktora mialam wracac zostaje dluzej w Polsce a my z Alem lecimy sami..buu...a jak nieporadze sobie na lotnisku...buuuu ide spac..paa
Wanda dzięki ogromne jeszcze raz
Natalko ale my sobie potrafimy czasem wkręcic problemy których nie ma, moja Ida tez jeszcze ani nie raczkuje ani nie siedzi, ale to chyba normalne na tym etapie, zresztą chyba Agnesa juz o tym pisała
Natalko ale my sobie potrafimy czasem wkręcic problemy których nie ma, moja Ida tez jeszcze ani nie raczkuje ani nie siedzi, ale to chyba normalne na tym etapie, zresztą chyba Agnesa juz o tym pisała
Paula25
szczęśliwa :)
Witajcie wieczorkiem
Matko!!!! ile żeście napisały!!! nie nadrabiam
Dziś rano byliśmy z Pawłem na zakupach na stadionie (Paweł nie pojechał do pracy) myślałam, że może coś znajde dla Kacperka na chrzciny ale nic ciekawego nie było za to ja kupiłam sobie buty ubranka bede musiała poszukac na allegro...
Nie było mnie cały dzień bo Paweł jest w domu i by się złościł że tyle siedze przy kompie a i tak siedziałam na allegro.
Dziewczyny skąd macie tą 15-dniową wersje do ramek ??? ja też chce 8)
Wszystkiego najlepszego dla Ewuni i Maksia!!! Buziaczki :-* :-* :-* oraz spóźnione życzonka dla dzieciaczków którym nie składaliśmy - dużo zdrówka!!!!
Ide jeszcze na spotkania i zmykam spać!
DOBRANOC
Matko!!!! ile żeście napisały!!! nie nadrabiam
Dziś rano byliśmy z Pawłem na zakupach na stadionie (Paweł nie pojechał do pracy) myślałam, że może coś znajde dla Kacperka na chrzciny ale nic ciekawego nie było za to ja kupiłam sobie buty ubranka bede musiała poszukac na allegro...
Nie było mnie cały dzień bo Paweł jest w domu i by się złościł że tyle siedze przy kompie a i tak siedziałam na allegro.
Dziewczyny skąd macie tą 15-dniową wersje do ramek ??? ja też chce 8)
Wszystkiego najlepszego dla Ewuni i Maksia!!! Buziaczki :-* :-* :-* oraz spóźnione życzonka dla dzieciaczków którym nie składaliśmy - dużo zdrówka!!!!
Ide jeszcze na spotkania i zmykam spać!
DOBRANOC
obejrzałam zdjęcia z krakowskiego spotkania chociaz tez nie wszystkie mi sie otwarły i strasznie Wam zazdroszcze mysmy w koncu nie dojechali bo to jednak za daleko jak na taki upał ale mam nadzieje ze to nie ostatnie takie spotkanko i na nastepne na pewno tez sie stawimy w komplecie :laugh: a wszystkie mamusie i dzidziusie przesliczne... no i tatusiowie tez ;D
Paula25
szczęśliwa :)
Musiałam jeszcze wejść do albumiku i zobaczyć zdjęcia ze spotkania krakowskiego ZDJĘCIA SĄ SUPER!!! :laugh: Widać że spotkanie się udało, superowo, my też koniecznie musimy sie spotkać (to do warszawianek )
Wanda dzięki :laugh:
A teraz już naprawde dobrej nocy :angel:
Wanda dzięki :laugh:
A teraz już naprawde dobrej nocy :angel:
reklama
bartyś
Fanka BB :)
Hejo
Nie miałam netu przez popołudnie a akurat Kamil spał ze 2 godzinki
Sorbek no pięknie zdjęć nawklejałaś Niby takie same jak te które my zrobiliśmy a jednak Jak w końcu znajdę sposób na wklejanie większej ilości zdjęć to też wkleję kilka
Wanda mas zzarąbiście fajną dużą wannę Nasza wanna to jeden z niewypałów w naszym mieszkanku Jest mała i wąska jak cholera Na szczęście ja baaardzo rzadko biorę kąpiel tzn. prysznic biorę he he żeby nie wyszło, że wogóle nie korzystam z wanny :laugh:
Maksiu Moniczkowy wszystkiego naj naj od Ciotki Anetki i Kamilka Tak pamiętałam w niedzielę o 7 miesiączakch Maksa a dziś zapomniałam :-[
No i dla Ewuni tez najlepsze życzenia ślemy
Paula witaj spowrotem, bo chyba się nie przywitałam z Tobą po przerwie :
Natalko na pewno przyzwyczaisz się niebawem do nowego miejsca A z wózkiem i zakupami to chyba musisz na raty najpierw Ingusię wynieść a potem zakupy i wózek. Ja jak jadę gdzieś sama z Kamilem to biegam 3 razy na dół żeby znieść wszystko, a Kamil w łóżeczku albo w kojcu siedzi
Kurcze, jutro wraca teściowa znad morza ( nie było jej ponad tydzień ) więc mam obowiązkową jazdę do teściów No cóż, poopalam się trochę i może poczytam jakąś książkę, a jej dam się nacieszyć wnukiem. Mam nadzieję, zę będę mieć dobry humor :
Nie miałam netu przez popołudnie a akurat Kamil spał ze 2 godzinki
Sorbek no pięknie zdjęć nawklejałaś Niby takie same jak te które my zrobiliśmy a jednak Jak w końcu znajdę sposób na wklejanie większej ilości zdjęć to też wkleję kilka
Wanda mas zzarąbiście fajną dużą wannę Nasza wanna to jeden z niewypałów w naszym mieszkanku Jest mała i wąska jak cholera Na szczęście ja baaardzo rzadko biorę kąpiel tzn. prysznic biorę he he żeby nie wyszło, że wogóle nie korzystam z wanny :laugh:
Maksiu Moniczkowy wszystkiego naj naj od Ciotki Anetki i Kamilka Tak pamiętałam w niedzielę o 7 miesiączakch Maksa a dziś zapomniałam :-[
No i dla Ewuni tez najlepsze życzenia ślemy
Paula witaj spowrotem, bo chyba się nie przywitałam z Tobą po przerwie :
Natalko na pewno przyzwyczaisz się niebawem do nowego miejsca A z wózkiem i zakupami to chyba musisz na raty najpierw Ingusię wynieść a potem zakupy i wózek. Ja jak jadę gdzieś sama z Kamilem to biegam 3 razy na dół żeby znieść wszystko, a Kamil w łóżeczku albo w kojcu siedzi
Kurcze, jutro wraca teściowa znad morza ( nie było jej ponad tydzień ) więc mam obowiązkową jazdę do teściów No cóż, poopalam się trochę i może poczytam jakąś książkę, a jej dam się nacieszyć wnukiem. Mam nadzieję, zę będę mieć dobry humor :
Podziel się: