reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

no właśnie Wanda ma w ciry, bo nam grudzień zaśmieca, a sama otworzyła wątek o spotkaniach i w dodatku nabija sobie bo posty kopiuje w jednym i drugim wątku - spryciara!! Ale przynajmniej kuchnie ma fajną!! ;D

ja mam takie zaległości w albumiku, że szok, więc idę nadrabiać, pewnie skończę nad ranem

reklama
Ziemzia nie wprowadzaj nas w błąd ;) ;) Ja już popędziłam do albumiku zobaczyć kuchnię Wandy a tam żadnej kuchni nie ma :mad:

Fuczaku no Ty niska nie jesteś, więc Twój mężuś musi mieć sporo wzrostu :o

ziemzia pisze:
no właśnie Wanda ma w ciry, bo nam grudzień zaśmieca, a sama otworzyła wątek o spotkaniach i w dodatku nabija sobie bo posty kopiuje w jednym i drugim wątku - spryciara!! Ale przynajmniej kuchnie ma fajną!!  ;D

ja mam takie zaległości w albumiku, że szok, więc idę nadrabiać, pewnie skończę nad ranem

:p :p :p hehehe

to se poprawie statystyki ;D :D :D

ATEK MA PIERWSZY ZABEK!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Az sie poryczalam jak to zobaczylam! :D he he... Ale sie rozmazgailam przez ta ciaze i macierzystwo! ;)

Napisze cos wiecej pozniej, bo Mlody krzyczy na mnie!

reklama
Hej DZiewczynki!

Mlody zasnal, to mam chwilke. :D Pisalyscie o bolach nadgarstkow. Mnie boli lewe ramie i to tez jest ponoc bardzo czeste u mlodych mam. CZasem tak mnei bolalo, ze nie moglam podniesc reki wyzej niz na wysokosc szyi. Kolega - masazysta pomasowal mnie kilka razy i kazal smarowac mascia ARNICA i jest ju znacznie lepiej! Staram sie nie nosic Atka na lewej rece, ale oczywiscie i tak nosze, bo wtedy mam wolna prawa i mage nia robic rzeczy. Wiec Dziewczynki bardzo polecam ta masc! Jest to masc ziolowa i tutaj kupuje sie ja w sklepach ze zdrowa zywnoscia. Arnica to jest jakies ziolo, ale moj slownik nie wie jakie...

Ale jestem podjarana Malego zabkiem!! Pobil tym matke swoja, bo ja mialam pierwszy zab jak mialam 8 m-cy - Mlody zaledwie 7! :laugh:

Do góry