reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ola a wiesz co...do Twojej kolezanki się nie odzywałam jeszcze...Bo mały mi tak daje w kość i tak jestem niewyspana, że nie wiem czy dam rade się spotkac...Chodze jak zombie...

reklama
Wkelej na 100 % tylko mam urwanie głowy dziś bo tesciowa wraca i jedziemy do małego do szpitala chyba a jutro spotkanie w Karkowie to pewnie w poniedziałek

Hej dziewuszki.
Julia dzisiaj wstała o piątej ,to chyba przez ten upał te dzieciaczki nie mogą spać.A wczoraj usneła dopiero o 22 musiałam ją usypiać na rękach co się jej nie zdarza,zawsze zasypia sama w w swoim wyreczku.
Wczoraj cały dzień spędziłam u teściowej na basenie ,zaraz wkleję zdjęcia.

Pisałam do Pauli.Jej mąż wczoraj siedział do późna i naprawił internet :D.Będzie na bb dzisiaj wieczorem :laugh:.

NO to super ze Paula bedzie bo jakios tak lyso bez niej i jeszcze apel do Kamili where are you??Czemu tak ucieklas bez pozegnania,daj jakis znak zycia kobito bio my sie tu martwimy!!

Widze ze ranne pobudki u Waszych dzieziakow,u mnie odwrotnie,Hania poszla wczoraj o 1szej spac a wstala kolo 9tej ale za to teraz w dzien wiecej spi.

Chdze i halasuje zeby ja obudzic a ona nic!Bo niedlugo musze wyjsc juz sie spakowalam i ja tez i tylko czekam na krolewne niech sie wyspi ;)Jakbum chciala zeby spala to nie,ale jak nie chce zeby spala to spi.

Jutro po weselu zostajae u ojca bo hania nie bedzie sie mial kto zajac a tak to zaprzegne bebcie i ojca to sie przespie,bo tutaj to caly dom byedzie odsypial ;)id ezobazcyci zdjecia Julci

Beata bardzo chętnie bym przyjechała Szkoda że to aż 400km :p Zamknęłybyśmy naszych chłopaków w łazience a samy opiły sie dobrym winkiem ;) ;D
co do Agaty to ona teraz jeszcze pracuje więc pewnie i tak ma mało czasu Może jak zelżą te upały

Nadusiu Lenko i Kamilku duzo usmiechu na codzień
;D

Hejo :)

W imieniu Kamilka dziękujemy za życzonka i też życzymy wszystkiego naj naj dla Nadii i Lenki :)

To chyba się dziś nasze dzieciaczki umówiły, bo Kamil też obudził się ok.5:30 i to z takimi marudami i płaczami, że musiałam mu zrobić butelkę no i dopiero po niej usnął i spał prawie do 9.

A jeszcze apropo teściów, to ja też za często nie mogę się z nimi widzieć, a szczególnie z teściem, bo zaczyna mi działać na nerwy :mad: W tym tygodniu widziałam się z nim już 3 razy !!! to zdecydowanie za dużo :mad: ::)

Moniczko to ja wyślę smska do Steffi, Fuczaka i Dorotki, skoro Sorbek i Amelka już wiedzą o zmianie :)

hej dziewczynki moje kochane ! ;D
no nie mam czasu, ciagle gdzies latam w zwiazku z wyjazdem, czytam Was i ciagle chce cos napisac i nie moge :p
Asiu wiesz ze sie stesknilam za Toba ! ;D opowiadaj cos wiecej jak bylo ;) :laugh:
wiolus moja Ada tez jeszcze sama nie siedzi pewnie i pewnie przez miesiac nic sie nie zmieni... :p i nie wydaje mi sie zeby byla opozniona :(

cholerka, patelnia niesamowita !!! a my nie mamy wentylatora - koniecznie trzeba kupic :(

SPOZNIONE ZYCZONKA DLA GABI I MOC USCISKOW DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTOW KAMILKA LENKI I NADUSI

moja Ada dopiero jest na etapie mowienia gaga, piskow i krzykow itp. czyli chyba wiekszosc dzieciaczkow ma go juz za soba, a gdzie dopiero nieswiodome mama baba itp ::) sto lat za Murzynami :laugh:

reklama
Do góry