reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Karinko ja będziesz potrzebować to postaram się pomóc a jak nie ja to Astek ;D
.....no to też nieźli teściowie Ci się trafili..... no idealnie pasują do naszej galeryjnki teściów nieudaczników.
...ale że jeszcze kase wam za wesele każą zwracać... a przecież jest tradycja że rodzice większośćczęść sponsorują.... i dla jedynego syna tacy centusie co oni z POznania albo co gorsza z Krakowa są ;) ;) ;) ;D
Ale nie ma co się łamać trzeba ich olewać z góry do dołu i odpłacać pięknym za nadobne...

Beatko trzymaj się dądz dzielna i kup wentylator może ;) jak na gorąc narzekasz a Maks tęż dziś wyjątkowo jak się tylko obudził to właśnie jęki od samego rana nawet jak się czymś zajął i bawił chwilę to jękolił cały czas...... tak że Ola ja cię rozumiem z tą łazienką... ;D ;D ;D tylko że u mnie już zajęta przez psa ;D ;) ;) ;) :p

Beatko ale powiem Ci że to jest straszne jak się jest samemu bo jak dzieciątkiem ktoś przez 15 minut iny się zajmie to później zupełnie inaczej jest i mama i dziecko zdążą zatęsknić nawet przez taki krótki czas i odpocząć od siebie a to już baaardzo dużo

reklama
hejkal

po pierwsze dużo uśmiechów i radości dla naszych dzisiejszych solenizantów Lenki, Nadii i Kamilka

Beata, trzymaj się dzielnie, podziwiam CIę sobie sama dajesz radę, ja nie cierpie sama zostawać.

aOla
, współczuje tej historii z deweloperem i mam nadzieję że wszytsko się ułózy po waszej myśłi.

Karina, witaj w klubie. MOi tesciowie to tez historia. teznam nie pomagaja finansowo, ale to zrozumiałe, bo forsą nie śmierdzą a mają swoje wydatki, więc nawet przez myśl by mi nie przeszło, żeby prosić ich o jakąs pomoc pieniężną. Ale mam do nich jeden żal. Jak odebraliśmy mieszkanie to w ramach cięcia kosztów dużo rzeczy robilśmy sami, tzn ja Bartek i... mój ojciec. A w tym samym czasie teśc nie pracował i bezczynnie siedział w domu. o co mi chodzi? o to, że się nawet nie zapytał czy nam nie pomóc. to mój ojciec, który jest po operacji serca i ma chory kręgosłup zasuwał jak mały samochodzik, a on nawet chęci pomocy nie wyraził.
Ale musze przyznać, ze jak teraz bylismy to było bardzo fajnie. Tesc naprawde bardzo ładnie zajmował się mała i pytał sie czy tak może ją nosić czy tak może robić, a tesciowa robiła co prawda głupie uwagi, ale też nie moge złego słowa na nią powiedzieć. Odpoczełam, bo mi nic w domu nie dała robić, obiad wjeżdzał na stół, a ja się byczyłam. Było super, pewnie dlatego że obie odpuściłyśmy, ja puszczałam mimo uszu jej uwagi, nie próbowałan na siłe tłumaczyć moich racji, niech sobie pogada a ja i tak zrobie po swojemu. ;D

miłego dnia wszytskim życze.

Hejka dzis z rana :)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW LENKI, NADII I KAMILKA]
Dzieki dziewczynki, zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie, narazie czekamy na pismo od niego ::)tylko najbardzie żal mi mieszkania bo juz miałam zaplanowane co i jak sobie urządzę :( no trudno , może na cos lepszeg trafimy, oby tylko oddał nam kase :p ::) A my tak tego niezostawimy, juz jest szum na forum, artukuły w pracie bedą i może sądem sie to skonczy...ludzie tak tego niezostawią, myslał, że głupich ma przed sobą :)

Karina wspólczuje teściów, jeszcze do tego samolubni i skapi ::)

Miłego weekendu, ja dzis na popołudnie do pracy bleeeeeee, niechce mi sie strasznie :p

Dziewczyny to co spotkanie aktualne - kto się wybiera ???????
Żebym sama nie przyjechała ??? ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Witajcie wszystkie nie nadrabiam bo 55 stron to by mi zeszło trochę - mam nadzieję żę wybaczycie ;D ;D ;D

Asia widze żeś nie wtajemniczona....mamy nowy wątej specjalnie tylko na spotkania tam znajdziesz wszystkie informacje ;) :p ;D

siemanko z rana..:)

AL jest dzisiaj nieznosny..obudzil sie najpierw o 5:30..chyba oszalalo to moje dziecko ale pozniej zasnol i spal do 8 a teraz wrzeszczy i fochy strela mi..>:D

a ja ledwo juz zipie..:(

ide uspokojic krzykacza..moze pojdzie spac

Witajcie :)

Asiu - nie wybaczymy... :p prosze mi tu siadac i czytac :p hehehe :D ;D ;D
Klucha - a widzisz, jednak nie sa tacy najgorsi i jednak potrafilas z nimi wytrzymac :) a ja tak Ci caly czas mowilam zes troche niesprawiedliwa, przewrazliwiona itp, a sama mam teraz ogromny kryzys z tesciowa - normalnie to jest nienormalne... po tej przeprowadzce, kiedy ona nam najbardziej pomagala, codzinnie gotowala sprzatala itp, ja mam jej dosyc i normalnie znienawidzilam ja !! i to do tego stopnia ze nawet jej nie chce u nas w nowym mieszkanku ;D :D :D hehehe - alez ja okrutna - a sama Tobia gadalam ze tak nie mozna :D
Ketsa - sciagnelam sobie program do obrobki obrazu - gimp sie nazywa - tylko jeszcze nie wiem jak z niego korzystac mimo ze po polsku - taki zakrecony :D :D :D

Czesc dziewczynki!

Ja tylko na chwilke!Bo mam dzis zwariowany dzien,mam wesele ide do fryzjera i mam jazde probna pawla ojca samochodem,bo na weselu bede jezdzic karmic Hanie,a jeszcze tym samochodem nie jezdzilam.A hania ostatnio chodzi o 1szej spac.jestem niewyspana.Jeszcze muasze sie spakowac bo do ojcA idziemy mojeg o bo on sie bedzie Hania zajmowal.

Agnes bardzo ci wspolczuje!Wiem jak to jest chciec mieszkac samamu,tylko ja na razie nie mam na to szans,przez pare lat :( :mad:a Wam tez sie pewnie odwlecze.

D9idi  dobrze ze al sie nie zarazil!

buziaczki papa!

reklama
Didi - mój tez wstał o 5.30, tyle, że juz nie zasnął...Przysnął o 10 na 15 minut, na spacerze...Tez jestem niewyspana! :p

Ketsa mam wentylator ;) i to taki duzy... :laugh: Ale on jakos niewiele pomaga. Bo ja jego nie ustawiam na Mikołaja tylko w bok gdzies...Albo na siebie! Wtedy mi jest suuuper... :laugh: A jesli chodzi o ten odpoczynek od siebie to masz racje! No, ale nic nie moge poradzic... :-[

Ola - ja tez tak czasem mam jak Mały jęczy i jęczy. Ale cóż mozemy zrobic?! A moze przyjedziesz do mnie? ;D Bedzie nam razniej...

Do góry