reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
siemanko..ale napisalyscie duzo ..:)

Sorbusiowa ..:D witaj w domu ;D..

Al dzisiaj byl grzeczniusi na szczepieniu ..przybral na wadze tylko 0,5 kg i wazy teraz 7800g..:)  pani pielegniarka powiedziala ze jest malym szczypiorkiem..:D..

zapytalam pani doktor czy to mozliwe zeby on juz biegal na kolanach i wstawal..a ona ze to jest indywidualna sprawa rozwojowa dziecka i ze jak sam wstaje to niech wstaje ale nienalezy mu pomagac w tym bo moze miec krzywe nozki..:)

Agnes współczuję :( :( :( Wyobrażam sobie jak się denerwujecie ::) Może jednak wszystko dobrze się ułoży i okaże się, że ten ham nie będzie żądać następnych kwot ... Trzymam kciuki :)

Didi to faktycznie szczypiorek z Ala, a ile siły za to ma żeby tak się podnosić i stać na nóżkach :D Nie obejrzałam tego filmiku, bo nie chce mi się otworzyć, cały czas jest że mogę retry in 60 seconds :(

Sorbek no witaj po przerwie :)

A ja dziś w zasadzie cały dzień u teściów na wsi ::) Kamil "pływał" w dużym basenie ( teściowie mają takie dość spore oczko wodne, które w lecie wypełniają wodą :) ) i miał taką frajde że hej ::) Nie wiem, co to będzie w przyszłym roku w lecie, pewnie będę musiała się przeprowadzić do teściów, bo pewnie będzie mnie tam non stop ciągnął ::) Już się boję :(

dziewczynki pamietacie jak pisalam o 3 dniowce mojego siostrzenca no i teraz moja siorka poszla do naszel lekarki a raczej przepisala sie do przychodni gdzie ja przeniesli i ona odrazu powiedziala mojej siorce jak ta opisala objawy i ze malemu luszczyla sie skora na raczkach i nozkach ..no to pani doktor powiedziala " przecierz on przeszedl SKARLATYNE!!!!!!! "

moja siora jest do dzisiaj w szoku..i lekarka u ktorej byla z tym nie wiedziala co malemu a to moze byc to lub tamto..a tu prosze ale cale szczescie ze Al sie niezarazil

hej dziewuszki, nadrobilam Was dopiero uff...pol dnia bylam nad jeziorkiem, pozniej siedzialam u fryzjera i na koniec bylismy w odwiedzinach u tej mojej kolezanki czyli caly dzien poza domem, a Ada przez ten upal chyba nie chce spac i ciagle marudzi :( ::) mam dosc :mad:

Agnes współczuje strasznie mam nadzieje że nie będzieie bezradni w całej sytuacji...bo jak coś takiego sie dzieje to właśnie bezradność jest najgorsza......

Wańdzia
aaaaa to do tego ci te ramki były potrzebne!!!!!ale fajnieś to wymyśliła.... tylko wwwwiiieeeelkie bardzo ;)

to wie ktoś co z tą Cyprysiową .....? bo chyba trzeba zrobić interwencję telefoniczną jak nic sie nie odzywa......

Joeey
pokazać się tu migiem co tam z fryzjerem wykombinowałaś....!!!!!!!!!!!!!!!

Didi no nieźle z tą szkarlatyną!!! to świetna lekarka musi być!!!

no ta lekarka nadaje sie tylko do dzieci zdrowych bo u chorych nawet diagnozy nie potrafi postawic>:D ale dobrze ze malemu nic sie nie pogorszylo i nie ma powiklan..ta co byla teraz co odrazu wiedziala dala siorce skierowanie na badania moczu bo powiedziala ze chce sie upewnic czy to aby napewno byla szkarlatyna i mocz powinien wykazac..a jak w moczy nie doszukaja sie juz to wtedy z krwi sprawdza ..:)

ok...ja juz zmykam do lozeczka..papa..kolorowych i milej spokojnej nocy DOBRANOC

reklama
Ketsa - juz zmniejszylam, ale ramki wcale nie po to mi byly ;D ;D ;D i myslalam o innych ramkach, ale jak juz sa, to czemu nie zrobic ladnych zdjec w ramkach :)

Karinko
- dziekuje za komplementa ;D ;D ;D i za podsunieci tego programu do ramek - faktycznie na 15 dni jest, wiec siedze i robie rozne fotki w rozne ramki :D :D :D

Do góry