reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Hej dziewczynki :laugh:

Będe próbowała nadrobić coscie naskrobały ale będzie trudno :D

W albumiku byłam wczoraj dzieciaki-słodziaki :D

Filipowi już widać czwarty ząbek górną jedyneczkę także ślinotok nie ustaje ;D

Dobra spadam czytac i później cos napiszę jeszcze ;D

reklama
Hanka - ja to jestem wrecz zielona - od Was sie dopiero ucze co i jak, tam przypadkowo wyszlo. Ja tylko wtedy czatowalam i to doslownie kilka razy, a przy sprzedaży sukni trafilam na forum ślubne i tak jakoś mnie wciagnelo pozniej traflam na Was.
A na jakiej Ty dzielnicy mieszkasz bo nie pamiętam?

Teraz faktycznie bez znajomosci internetowych czyli z forum to chyba bym zwariowala, zresztą w czasie ciąży takze - nowe miejsce zamieszkania wiec znajomych zecydowanie mniej na nowym miejscu.  A tak wcale nie narzekam na nudę - w sobote mam spotkanie z kolezanka z forum slubnego.   ;D

A kto jest z rocznika 75?

Wanda - jak wroce z Cz-wy to sie Wam pochwalę swoii  fotkami na moim Intruderku bo starych nie mam cyfrowych tylko tradycyjne... Normalna to chyba jestem  :D  :D  :D Zloty kiedyś tak teraz to uz nie... ale jeździło się na różne zloty, targi motocyklowe w Berlinie, wyścigi w Poznaniu itp. To były swietne czasy.

hehe, a ja zdarze z 2 przed 30  ;D ;D no, spoznie sie moze miesiac

a z mezem tez pierwszy raz gadalam na gg, ale wiedzielismy juz troche o sobie  :)

Gonia, czyli plan wykonany w ponad 100%. Brawo!

Karina, mieszkamy na ursynowie, przy stacji stokłosy, zapraszam

a to forum to mój "debiut", ja dopiero kilka tygodni temu zarejestrowałam się na allegro, taki żółtodziób jestem

dziewczyny, mam pytanie - czy ktoras wie jak prosto i szybko zrobic ramke do zdjecia ??? ??? ??? Gabi wiem ze robi ramki :)

ana ja jeszcze tez mam szanse, 30 koncze pod koniec sierpnia przyszłego roku a zafasolkowanie planujemy na jesień ;D

Karina mój mąż jest 75 dobry rocznik;)

Wanda najprościej to z jakiegoś programu do obróbki zdjęć corel do zdjęć (to chyba photo shop) ja mam fajne ramki w programi sterującym do drukarki termosublimacyjnej (takiej do zdjęć) zobacze ile tem program waży to może przez pocztę dałby się przepchnąc albo dam ci nazwe to sobie na necie poszukasz tylko musze poszukac

Wanda - ramki mozna zrobić programem frameshow - na ich stronie sciagniesz bezplatnie probny programik na chyba 14 dni.

Hanka - "debiut" ale postów to juz troche natrzaskalas! W sobotę spotykam sie wlasnie z kolezanka z Ursynowa ale jedzemy do Łazienek, jak będę na Ursynowie to mogę dac Ci znać to może sie spotkamy?

reklama
Do góry