reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wanda noja jeszcze przed 30 ....ale ostatnio jak sie w lusterku widze to mi żal że jakoś tak spoważniałam...ale z drugiej strony dodaje to troche pewenosci siebie bo właśnie zawsze jak szczawiara wyglądałm

Krinko no to super fajnie że podobną historię macie jak my. ja tak zawsze żartuje że to wstyd bo zawsze mi sie kojarzyło że na czatach to takie ofiary siedzą i desperaci ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ale wiem ze tak nie jest (zresztą wy też najlepszy dowód na to bo nie dość że atrakcyjni oboje to jeszcze ciekawi...no przynajmniej ty bo jaki mąż jest tonto nie wiem )zresztą ja kupe fajnych ludzi poznałam przez net i gdyby nie byli ta rozrzuceni po całej polsce to znajomości by kwitły....

reklama
Karina bardzo bym chciała już drugiego bobasa ale najpierw chciałabym kupic wieksze mieszkanie Teraz mam 2 pokoje ale tylko 38m2 marzą mi sie 4 ale jeszcze musimy uzbierać trochę kaski

Ketsa - co tu dużo mówić - co byśmy bez forum zrobiły? Ja kiedyś zawsze sie z kumpla nabijalam bo on sie umawiał przez net a sama... I moja jedna klientka z banku też miala romans z gościem z czatu i to bardzo poważny tylko że ona juz mężatką była ale stwierdzila że to jest jej prawdziwa miłość tzw. druga polowa - ciekawe co teraz z nią sie dzieje bo ona chcac zerwac tą znajomość sprzedala swoją firme, mieszkanie i wyjechała do meża do Anglii. Ciekawe czy jej se z mezem ulożyło..
Ja przyjechalam do W-wy zaraz po ślubie i też mam tu kilku znajomych z netu ( poznanych przy okazji sprzedaży sukni ślubnej). No i aOlę w Cz-wie. ;D

Ja zawsze wyglądałam bardzo dziecinnie, jeszcze 2 lata temu dzieciaki zimą jak szłam w czapce to we mnie śnieżkami rzucali, i zdarzało mi sie pokazywac dowod przy zakupie piwa... ale takjakoś ostatnio sie postarzałam... ale nie martwię się tym zbytnio - tak juz jest i nic sie nie poradzi. Teraz to chyba wyglądam na swój wiek.

Ketsa, Karina, o, to wy juz weteranki i "stare neciary" jesteście... a ja tu wchodziłam z taką "pewną nieśmiałością"...

Hanka
zawsze na początku jest nieśmiałość a za jakąś weterankę też się nie uważam bo jak teraz zaglądnęłam właśnie na czata kiedyś z nudów to widze że ja tam jednak kompletnie nie pasuje....
A że forum jest to dla mnie wybawienie i sposób na to żeby nie zwariować i nie zdziczeć na tej mojej prowincji... ;)

ja mieszkając nawet w większej "prowincj"i jaką jest warszawa wiedziałam, że jak będę siedziała w domku pod koniec ciąży i później z Agatką musze mieć neta i "kontakt ze swiatem", żeby nie zwariować

Ketsa ja mam podobnie z forum, tez bym tu zgłupiała na tym zadupiu, z jednej strony fajnie, sama zresztą chciałam tu mieszkać ale z drugiej jak mąż cały dzień w pracy a znajomych tez nie za bardzo mam tu na miejscu, więcej w Katowicach to naprawdę Wy mi ratujecie życie :laugh:

aOla to Ty też 77 rocznik ??? też chciałam zawsze dwójke przed 30 ale włąśnie moge juz nie zdążyć :)

reklama
no prosze, to tu zaraz sie okaze ze polowa Grudniowek ma facetow z internetu :p hehehe
Pawel nigdy nie lubil gadac przed komputer... ja tego nie rozumiem, bo zawsze odkad pamietam, siedzialam na Irc'u, potem gg i inne takie...
Karinko - to Ty cyklistka jestes ??? nie gadaj... i powiedz jeszcze ze jezdzisz na zloty motocyklowe ??? jestem w szoku jacy ludzie jezdza na motocyklach - tacy normalni :) hehehe Ciebie tez sobie nie moge wyobrazic w skorze... no szok :)

Do góry