reklama
agnes.kol
Fanka BB :)
Hej dziewczynki
Dawno mnie tu niebylo, ale nie ma kiedy wejść,poza tym pogoda piekna że az grzech siedzieć w domu
Dzis bylismy pierwszy raz z mała na plaży, mała robila oczy tak wielkie jak widziała oczy że szok póxniej wrzuce wam zdjatka
Najgorsze, że mamy straszne kłopot z naszym mieszkaniem podobno developer u ktorego kupilismy powysyłam do wszystkich aneksy do umów, że mamy dopłacic do mieszkania!!!! Narazaie czekamy na pismo, ale ja nie wiem skąd wezme pieniądze pewnie trzeba będzie kredytu dobrać Straszna afera sie zrobiła i na forum i wogole : niewiadomo czy on tak może robić, że podwyzszyc cene mieszkania mimo iz mamy podpisana umowę rok temu i kupione za niższą cenę :-[ Jedni prawnicy mówia że mozna inni że nie : i bądx tu człowieku mądry : kolezanka ktora tez u niegi kupiła i juz ok tygodnia temu odebrała mieszkanie, wpakowała juz w nie ok 20 tys. zł podobno ma jeszcze dopłacic ok 30 tys zł!!!! bo nie da im aktu własnosciowego!! Cholerny skur....z niego Poczekamy na pismo i zobaczymy :
pozdrawiam
Dawno mnie tu niebylo, ale nie ma kiedy wejść,poza tym pogoda piekna że az grzech siedzieć w domu
Dzis bylismy pierwszy raz z mała na plaży, mała robila oczy tak wielkie jak widziała oczy że szok póxniej wrzuce wam zdjatka
Najgorsze, że mamy straszne kłopot z naszym mieszkaniem podobno developer u ktorego kupilismy powysyłam do wszystkich aneksy do umów, że mamy dopłacic do mieszkania!!!! Narazaie czekamy na pismo, ale ja nie wiem skąd wezme pieniądze pewnie trzeba będzie kredytu dobrać Straszna afera sie zrobiła i na forum i wogole : niewiadomo czy on tak może robić, że podwyzszyc cene mieszkania mimo iz mamy podpisana umowę rok temu i kupione za niższą cenę :-[ Jedni prawnicy mówia że mozna inni że nie : i bądx tu człowieku mądry : kolezanka ktora tez u niegi kupiła i juz ok tygodnia temu odebrała mieszkanie, wpakowała juz w nie ok 20 tys. zł podobno ma jeszcze dopłacic ok 30 tys zł!!!! bo nie da im aktu własnosciowego!! Cholerny skur....z niego Poczekamy na pismo i zobaczymy :
pozdrawiam
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Hej wpadam tylko napisać że wróciłam, wieczorkiem zajrzę i jak spotkanie mam nadzieję aktualne ???
Było zajebiście napiszę wiecej póżniej po jedziemy do Magdy urodziła synusia 30 czerwca niby wszystko OK ale coś jeść nie chce i musiał zostać w szpitalu. Potem więcej napiszę.
Maja ma już dwa wielkie ząbki i jest przekochana :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Było zajebiście napiszę wiecej póżniej po jedziemy do Magdy urodziła synusia 30 czerwca niby wszystko OK ale coś jeść nie chce i musiał zostać w szpitalu. Potem więcej napiszę.
Maja ma już dwa wielkie ząbki i jest przekochana :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
aOla - nie w Cz-wie bylam bardzo krociutko, mialam byc dluzej ale postanowilam abrac sie z bratem do W-wy.
Paula chyba dzis wieczorem sie do nas odezwie.
Paula chyba dzis wieczorem sie do nas odezwie.
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Wracam z albumiku - Wanda Twoja Paulinka jest coraz śliczniejsza i cudnie wyglada w kapeluszach
Super sesyjka Kubusiowo- Kamilkowa - OK
aOla - Piotruś to niezły spryciarz z tymi nóżkami.
Super sesyjka Kubusiowo- Kamilkowa - OK
aOla - Piotruś to niezły spryciarz z tymi nóżkami.
reklama
agnes.kol
Fanka BB :)
Własnie Damian gadał z babką z banku Millenium u ktorej bralismy kredyt, bo miała dziś z tym developerem spotkanie i powiedziała krótko "dajcie sobie spokój i zrywajcie z nim umowę" Podobno ja wyśmiał itp Bank Millenium zerwal z nim umowe i podobno jakies pozostałe banki maja zrobic podobnie także na tego developera juz nikt niedostanie kredytu także czekamy na pismo od tego dupka i zrywamy z nim umowe , tylko sie boje czy zwróci nam pieniądze ktore juz zainwestowaliśmy Jest mi strasznie przykro, bo szykowałam sie na styczeń odbiór mieszkania i nic z tego niebedzie i zanim wexmiemy nowy kredyt i znajdziemy nowe mieszkanie troszke czasu minie a najgorzej jak nieodda pieiędzy to zero z mieszkania i jeszcze oddanie długu w banku
Ale wam pożaliłam
Ale wam pożaliłam
Podziel się: