reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

wiecie co zauwazylam tu w Swarzedzu - babki chodza w bialych obcislych spodniach i pod spodem maja majtki zwykle i to czasem nie biale !!!! moze to jakas nowa moda, a ja do tylu jestem ;D ;D ;D ale ja tam zawsze stringi nosze i tyle :) Zwlaszcza do bialych spodni :)

reklama
ok, dobre japonki nie są złe!

a mój Piotr to najchętniej nie życzyłby sobie, zebym tańczyła z komkolwiek poza nim :( :( :(
no i on w ogóle nie przyjmuje do wiadomości, że taniec to nie jest to to wychodzi mu najlepiej... w sobote byliśmy na weselu, nie bawiłam sie źle, nie powiem było fajnie, ale włączyło mi się, że chciałabym potańczyć z kimś innym, w jakąś obsesje wpadam chyba, żeby to się źle nie skończyło... ;) ;) ;)

oj, a ja stringów nie cierpię! białe spodnie czasem noszę mimo to , ale z biała bielizną

a ja tez stringów nie cierpię a białe spodnie czasem nosze, ale mi bielizny przez nie nie widać ;) sprawdzałam ;D
Wanda mi to rybka kiedy ten wyjazd, mam wakacje do końca wakacji :laugh:

ale naskrobalyscie.......przebrnelam dopiero :p
ktoras pytala o upaly, u Nas naprawde skwar i nawet w domu goraco - do tego stopnia, ze Ada jak wstala o 8 to nie mogla sie zdrzemnac tak parno w domu i dopiero o 14 jak ja wzielismy do auta i wlaczylismy klime to odjechalo dziecko :-[ :-[ takze dzis ja nie mecze spacerami, dopiero pod wieczor raczej przy okazji zakupow :)
Wandzik nie gadaj, ze Pawel zostaje z dzieciakami, a Ty na piwko z kolega smigasz ??? :o no nie do pomyslenia jak dla mnie :laugh:
ja uwielbiam tanczyc z moim Arturem, za to z jego kolegami nie za bardzo, najlepsze sa moje kolezanki, ktore zawsze sie pytaja czy moga z Arturem zatanczyc bo maja takie ciamajdy taneczne, ja sie zgadzam, najgorsze, ze on nie chce z tymi moimi kolezankami ::)

ja po ciazy mialam jakis uraz do stringow ale mi przeszedl i teraz nosze, do bialych spodni najlepsze sa cielista bielizna ! absolutnie nie biala ! ;)

właśnie odkryłam nowy wątek ;D ma się refleks

narazie przejrzałam tylko pobieżnie kilka stron wstecz...

@ mam od dawna :p przypomniała sobie o mnie już w drugim miesiącu po porodzie

prostownicy nie używam więc nie pomogę :(

ja używam zwykłej wody przegotowanej ;D nie ma co za bardzo chuchać na brzdąca bo będzie zbyt delikatny

a jeśli chodzi o wagę to wróciłam do wagi sprzed ciąży tyle że mi się biodra rozrosły i już tak im zostało, więc się w ciuchy sprzed ciąży ni hu hu nie mieszczę
mam 164cm i 54,5kg :) i też genetyka bo wpiep.... wszystko a w miejscu stoję

No, jestem na bieżąco ::)

Beatko trzymam kciuki, żebyś dała sobie sama radę :)

Wanda no Ciebie też mi żal, że taka siama tam jesteś :(

Joeey kiedy wyjeżdżasz ? bo gdzieś mi umknęło ...

Dorotko no Kraków aktualny chyba, ale to już na nowy wątek trza iść w tej sprawie :)

A ja dziś byłam z Kamilkem w odwiedzinach u Steffi i Kubusia ;D Ależ ona ma tam pięęęęknie ::) ::) ::) Las, cisza, spokój ... Tylko netu wciąż brak i nie wiadomo, kiedy znowu będzie :( ale może już niebawem ...
Zdjęcia ze spotkania są już w albumiku :)

reklama
jejku dziewczyny ile wy macie sil w takie upaly ..jejku aby tyle napisac..mi to nic sie nie chce ..lezalabym tylko plackiem..ja normalnie sie wytapiam jak jakas szpyreczka..:D :D :D nawet nadrabiac nie mam sil

Do góry