reklama
no wszystkie siedza tylko w domach w te upaly i stukaja w klawiature :laugh:
wlasnie wrocilam z hipermarketu, Ada zla bo glodna wiec koncert byl w drodze powrotnej - glupia ja nie wzielam jej jedzonka tylko herbatke :
bartys wyjezdzam w poniedzialek w nocy ale caly czas bede z Wami na biezaco
Beatko ale mi Ciebie szkoda tak samej siedziec, ale napewno masz tez jakies miejscowe kolezanki, moze jak wroce to zawitam do Olsztyna z mala na jeden dzien i sie spotkamy razem z Natalka jeszcze ???
wlasnie wrocilam z hipermarketu, Ada zla bo glodna wiec koncert byl w drodze powrotnej - glupia ja nie wzielam jej jedzonka tylko herbatke :
bartys wyjezdzam w poniedzialek w nocy ale caly czas bede z Wami na biezaco
Beatko ale mi Ciebie szkoda tak samej siedziec, ale napewno masz tez jakies miejscowe kolezanki, moze jak wroce to zawitam do Olsztyna z mala na jeden dzien i sie spotkamy razem z Natalka jeszcze ???
A
aOLA
Gość
Beata moja mam wraca po 4msc 17 wrzesnia więc odliczajmy razem : Musze zagadać do mojej koleżanki mieszka w Olsztynie od niedawna i nie zna tam nikogo oprócz swojego męza i w dodatku jest w 6msc ciąży może się spotkacie?
Beata wyobrazam sobie jak bezradnie sie teraz czujesz ale jestes dzielna i sobie dasz rade napewno
mnie szlag trafia jak meza nie ma caly dzien i nie ma mi kto pomoc (zreszta jak jest to tez mi nie pomaga) ale jak jest to jakos razniej
a on w dodatku jutro jedzie na jakies 2 dniowe szkolenie do Szczucina i znow sama bede siedziec a w niedziele se zaplanowal wyjazd do tesciow ale znow sie bede stawiac ;D ;D
mnie szlag trafia jak meza nie ma caly dzien i nie ma mi kto pomoc (zreszta jak jest to tez mi nie pomaga) ale jak jest to jakos razniej
a on w dodatku jutro jedzie na jakies 2 dniowe szkolenie do Szczucina i znow sama bede siedziec a w niedziele se zaplanowal wyjazd do tesciow ale znow sie bede stawiac ;D ;D
A
aOLA
Gość
a ja uwielbiam złotego jacobsa szczególnie tego z niemiec nie było go w rankingu i moze to dobrze ;D
A
aOLA
Gość
Batyś chłopaki to sumo cwiczyli ;D
Czesc dziewczynki
przepraszam ale nie jestem w stanie nadrobic.Siedze caly dzien podlamana na kursie to nawet niewiem o czym byla mowa.
Dzis bylam u lekarza no i zwiazku z tym ze Ola nie siedzi jeszcze sama (jak sie ja posadzi to od razu leci przed siebie)mam skierowanie do neurologa bo moze byc opozniona.Do tego spadla z centyla(jesli umie dobrze sie tym poslugiwac)przybrala w ciagu 1,5 miesiaca malo wazy teraz 7 kg .Jestem zalamana.Wiem ze powinnam czekac co powie neurolog ale takie cos uslyszec to nie jest mile.Plakalam pol dnia :-[ robimy nastepny posiew moczu w zwiazku zbyt malym przyrostem masy ciala.Lekarz tez powiedz, ze ona poprostu moze byc genetycznie taka chudzina po mnie i mezu ale ja juz widze czarny scenariusz
to sie wyzalilam sorki :-[
przepraszam ale nie jestem w stanie nadrobic.Siedze caly dzien podlamana na kursie to nawet niewiem o czym byla mowa.
Dzis bylam u lekarza no i zwiazku z tym ze Ola nie siedzi jeszcze sama (jak sie ja posadzi to od razu leci przed siebie)mam skierowanie do neurologa bo moze byc opozniona.Do tego spadla z centyla(jesli umie dobrze sie tym poslugiwac)przybrala w ciagu 1,5 miesiaca malo wazy teraz 7 kg .Jestem zalamana.Wiem ze powinnam czekac co powie neurolog ale takie cos uslyszec to nie jest mile.Plakalam pol dnia :-[ robimy nastepny posiew moczu w zwiazku zbyt malym przyrostem masy ciala.Lekarz tez powiedz, ze ona poprostu moze byc genetycznie taka chudzina po mnie i mezu ale ja juz widze czarny scenariusz
to sie wyzalilam sorki :-[
Beatko 3maj sie dzielna kobitko masz nas przeciez to tak jakbysmy dziennie sie spotykaly wszystkie na kawie czy na piwku ;D
Wanda no tak 2 bylych to jest akurat najwazniejsze ze masz pod reka , no wiesz zawsze to mozna meza powkurzac jak cos sie wychyla hehe
ide te glupkowate testy rozwiazywac : ale mi sie nie chce po tym glupim dzisiejszym dniu
Wanda no tak 2 bylych to jest akurat najwazniejsze ze masz pod reka , no wiesz zawsze to mozna meza powkurzac jak cos sie wychyla hehe
ide te glupkowate testy rozwiazywac : ale mi sie nie chce po tym glupim dzisiejszym dniu
reklama
Wioluś głowa do góry taki czarny scenariusz to troche na wyrost jednak...przecież mamy jeszcze dzieciaczki leniuszki które nie siedzą jeszcze dobrze no i w ogóle czasami sie czepiają dzieciaczków niepotrzebnie. Nie ma co sie zamartwiać niepotrzebnie dla świętego spokoju przejdzcie sie do neurologa. Ale moim zdaniem to krzywdzące dla dzieci wymagać zbyt wiele bo każde ma indywidualne tępo rozwoju!!!!!!!!!
Zresztą Gabi też miała podobne zupełnie niesłuszne posądzenia a Oskarek zdrowiutki chłop jak się patrzy!!!!!
Nie wiecie co się dzieje z Cyprysiową....no bo tak długo nie zaglądała że chyba już można zacząć się martwić......
Podziel się: