reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Hejka wieczorem :)

Zdanka - ale nie bierz mnie za specjaliste... ja mam baaardzo mierny aparat w porwonaniu z Twoim :) Tym Twoim to mozna cuda zdzialac na pewno ;D ;D ;D dokupilabym sobie jeszcze ze dwa obiektywy i robilabym zdjecia wszystkiego ;D ;D ;D hehehe
Ptaszek ladnie wyszedl :) w ogole ciezko pewnie ptaka uchwycic, takze nie przejmuj sie :)
Bartys - dzieki bardzo :) ladnie spiewa-piszczy co ??? hehehe, chociaz Ty jedna obejrzalas filmik :)
Martula - dzieki za gratulacje - teraz tylko praca mgr przede mna, co Ty szczesciaro masz juz za soba :)

reklama
po pierwsze Wanda właśnie ściągnejałam i obejrzałam sobie filmik no cóż za arie śpiewa Paulinka ::) ::) ::) super
a po drugie Wanda tak bardzo ciężko uchwycić ptaka zwaszcza sztucznego heheeeeeeee ;D

jak tam warszawskie spotkanie ???

a teraz już naprawde dobranoc

dzień dobry

wstawiłam kilka zdjęć z naszych wakacji. a Gabrysia dziękuje za życzenia,

co do warszawskiego spotkania to ja znów w niedziele wyjeżdzam na dwa tygodnie, a w ostatni weekend lipca mam swoje małe, a może duze swieto,

więc zrozumiem jak nie bedziecie chciały z nim zwlekać aż tak długo. po prostu spotkam się z wami następnym razem

miłego dnia.

Witam!!

Net w domu - musimy go wkońcu załatwić. Będe mogła sobie wtdy ściągać Wasze filmiki :-)
Teraz tutaj w pracy to nawet nie próbuję, sprzęt do bani :-( głosników brak.
dzieciaki Wasze oglądam tylko w albumiku super są te pociechy - super minki, super pozy :-)

Cieszę się, że w niedziele na żywo zobaczę niektóre :-)
Doszłam do Was w maju, a juz na spotkanko sie wprosiłam hehe :-) przepraszam, ale i tak przyjade. Bede cicho siedziała, bo ja wstydliwa jestem, ale za to może moja WeroNisia się rozgada (zależy od jej humoru)

Ewela Ty na diecie, noco Ty. Po co Ci dieta?? A po drugie to w Krakowie i tak musisz lody zjeść :-)

Pozdrawiam

witam!

skończyło się spotkanie krakowskie to teraz bedzie warszawskie na tapecie ;) ;D

dieta? o rany... tyle nieszczęścia na raz, aż 13 dni....

musze wejść na albumik bo mam zaległości i to duuuuże!

Czesc dziewczynki!!!no wlasnie w zwiazku z krakowskim spotkanie Dorotko niestety mnie nie bedzie!!!wlasnie wrocilam od lekarza i w piatek mam zabieg i poleze do poniedzialku !!!!!strasznie mi przykro!!!cholera a tak bardzo chcialam sie z wami spotkac!!!!niech to szlag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czesc dziewczynki

Juz wiem skad ta maruda i ślinotok u Filip  ::) wychodzą mu zęby u góry chyba od razu cztery tzn prawa dwójka jest już na wierzchu i czekamy dalej :D

Ewela jaki zabieg , chyba nic poważnego , powodzenia trzymaj sie  :D nie zazdroszcze lezenia  ::)

lecę do albumiku  :laugh: a potem na kawke jadę do kumpeli papa :laugh: :D

reklama
Hej spoznione zyczonka dla Mikolajka i Gabrysi!!

ZIemzzia spoznione zyczenia z okazji rocznicy slubu!!

Moja Hanka tez ostatno zwariowala.Trzeba ja nosic 5 razy odkladac do lozeczka bo sie wybudza,placze jak sie ja na chwile zostwi albo jak sie podejdzie do lozeczka i nie wezmie na raczkki.w wozku na spacerze tez jej nie mozna poprawic,bo mysli,ze chce sie ja wziac na rece i wiadomo jak to sie konczy ;)placzem.

Wlasnie Ewela jaki zabieg??

Mam pytanie:czy waszedzieci tak czasem wzdychaja przez sen ,tak jakby zanosily sie po dlugim plakaniu??wlasnie Hania tak dzis robila i chcialam ja obudzic,ale nie obudzila sie i spi dalej ;Dnie wiem co jej sie stalo tak dlugo spi(ale to chyba dlatego ze chodzi spac o 11tej w nocy :(

Do góry