A no wiec po porodzie utworzyl mi sie torbiel na jajniku!!probowalismy go zwalczyc z moim lekarzem ale niestety nici!!!i dzis powiedzial ze nie ma na co czac i trzeba go jednak usnunac jak najszybciej poki mozna go jeszcze zlikwidowac samego a nie razem z jajnikiem!!!oto zabieg!boje sie jak cholera!!!wlasnie zaraz ide na badania!!!!
reklama
DZieńdober!!
Ewela no to faktycznie szkoda..... a jaki to lekarz cie dorwał w swoje ręce?
Wańdzia no ja też oglądałam Paulinkę...... i Maks siedział wtedy obok mnie na podłodze..... i jak usłyszał ...zobaczył to siedział jak zaczarowany i tylko głowoę przekrzywiał i zaglądał czy pod biurkiem ktoś czasem nie siedzi ale serio zdziwiony bylstrasznie i strasznie sie wsłuchiwał..... no w końcu to chyba było w tym samym ich języku...
Zdanka a oświeć mnie jaką ty maszynę posiadasz że takie fotki strzelasz?
Ewela no to faktycznie szkoda..... a jaki to lekarz cie dorwał w swoje ręce?
Wańdzia no ja też oglądałam Paulinkę...... i Maks siedział wtedy obok mnie na podłodze..... i jak usłyszał ...zobaczył to siedział jak zaczarowany i tylko głowoę przekrzywiał i zaglądał czy pod biurkiem ktoś czasem nie siedzi ale serio zdziwiony bylstrasznie i strasznie sie wsłuchiwał..... no w końcu to chyba było w tym samym ich języku...
Zdanka a oświeć mnie jaką ty maszynę posiadasz że takie fotki strzelasz?
cześć! witam po weekendzie!
wracam z albumiku:
Didi, przebij piątkę! Moja Agata też od kilku dni staje z uporem maniaka - gdzie tylko się da. Przyznam, że ja na ten etap nastawiałam sie gdzies za 2 miesiące a nie już teraz, ale widać ona tak jak i Al maja inne plany. Ja przez chwile byłam spanikowana, czy nic jej nie będzie, ale w końcu sama się przeciez za to zabrała, nikt jej nie zmusza, no i tez poczytałam, że wszystko jest w porządku. A czy Al nawet jak sie przebudzi w środku nocy na chwilę, to tez od razu na nogi? Ja wtedy wymiękam...
no i my juz mamy 3 zęby i czwarty w drodze
Klucha, jak obejrzałam fotki znad morza, to mi sie jeszcze bardziej zachciało. Tak sie ciesze ze zdecydowalismy sie w tym roku nietypowo dla nas nad morze a nie w gory. Gabrysi pewnie bardzo sie podobało?
Ewela, trzymaj się! Szybko wracaj do zdrówka!!!
My jesteśmy po weekendzie u moich rodziców w przemyslu, a w zasadzie to Agata była u Dziadków, a my na weselu u znajomych. Było super, no i po weselu mogłam sie wyspać (a tego bardzo mi trzeba). Zreszta córeczka dziś w nocy tez była grzeczna i spała bez przerwy AŻ do 5, i jeszcze potem
wracam z albumiku:
Didi, przebij piątkę! Moja Agata też od kilku dni staje z uporem maniaka - gdzie tylko się da. Przyznam, że ja na ten etap nastawiałam sie gdzies za 2 miesiące a nie już teraz, ale widać ona tak jak i Al maja inne plany. Ja przez chwile byłam spanikowana, czy nic jej nie będzie, ale w końcu sama się przeciez za to zabrała, nikt jej nie zmusza, no i tez poczytałam, że wszystko jest w porządku. A czy Al nawet jak sie przebudzi w środku nocy na chwilę, to tez od razu na nogi? Ja wtedy wymiękam...
no i my juz mamy 3 zęby i czwarty w drodze
Klucha, jak obejrzałam fotki znad morza, to mi sie jeszcze bardziej zachciało. Tak sie ciesze ze zdecydowalismy sie w tym roku nietypowo dla nas nad morze a nie w gory. Gabrysi pewnie bardzo sie podobało?
Ewela, trzymaj się! Szybko wracaj do zdrówka!!!
My jesteśmy po weekendzie u moich rodziców w przemyslu, a w zasadzie to Agata była u Dziadków, a my na weselu u znajomych. Było super, no i po weselu mogłam sie wyspać (a tego bardzo mi trzeba). Zreszta córeczka dziś w nocy tez była grzeczna i spała bez przerwy AŻ do 5, i jeszcze potem
Joeey Szymus zostanie z moja mama!!!Ketsa nio ja tez bardzo zaluje-a lekarza mam swietnego!!!powiedzial mi ze jak wszystko bedzie dobrze to wyjde w poniedzialek ale oczywiscie bede musiala lezec przez pare dnia i na siebie uwarzac!a pusci mnie tak szybko ze wzgledu na Szymka!i tak bedzie mi trudno wytrzymac bez niego te pare dni!!!tzrymajcie kciuki!a teraz pedze na badania w zwiazku z narkoza!!!!aha jak mozecie to dajcie znac Sorbusiowej o spotkaniu krakowskim!!!milego dzionka zyczymy wszystkim!!!!!
magdamaj
Fanka BB :)
prosze jaki moj maz dowcipny:
jestem sobie w łazience nasmarowałam się oliwką Mai (bo ona nie uzywa)
i wchodzi mąz a ze u nas jest ciasno a on w ubraniu to go ostrzegam:
UWAGA jestem tłusta!!
a on: noo.. i w dodatku się czymś wysmarowałaś!!
:laugh: :laugh: :laugh:
jestem sobie w łazience nasmarowałam się oliwką Mai (bo ona nie uzywa)
i wchodzi mąz a ze u nas jest ciasno a on w ubraniu to go ostrzegam:
UWAGA jestem tłusta!!
a on: noo.. i w dodatku się czymś wysmarowałaś!!
:laugh: :laugh: :laugh:
reklama
Podziel się: