reklama
bartyś
Fanka BB :)
Moniczko, Moskitku dzięki raz jeszcze za życzenia
Co do spotkania to jak dla mnie nie ma żadnego problemu, żeby przesunąć to na 16 lipca ( też niedziela )
Ale marnie nam idzie zdecydowanie się na miejsce A tak wogóle to w koncu z facetami to spotkanie czy bez ???
Co do spotkania to jak dla mnie nie ma żadnego problemu, żeby przesunąć to na 16 lipca ( też niedziela )
Ale marnie nam idzie zdecydowanie się na miejsce A tak wogóle to w koncu z facetami to spotkanie czy bez ???
Ketsa - no wlasnie doczytalam... to bylo pewnego razu jak nie pamietalam co tu jeszcze mialam napisac... no ja juz Lostow mam za soba - cale 24 odcinki ale kurcze nie pamietam juz z jakiej strony sciagalam... Musialabym Pawla spytac, bo ja jakas durna jestem... tzn sciagalam przez emule ale linka bralam z jakiejs konkretnej strony... chyba z osloskopu
No i ciesze sie ze zakupy sie udaly
No i ciesze sie ze zakupy sie udaly
Anetko ja to chyba Aska wzieła bym dla własnej wygody szczególnie jeśli będzie to Rynek bo jak pisałam i prawdopodobnie bede poruszac sie komunikacja miejska..... no chyba ze chcecie bez facetow to wtedy go nie zabiore......
Ale jescze tak wracając do miejsca to jak wy sobie to wyobrażacie....na Rynku tyle osów z tyloma wózkami w ogródku..... myślicie że się pomieścimy...??? szczególnie że nie dość że dzieciaki w wózkach to jeszcze na dokładkę w sobotę czy niedziele to mase ludzi tam przesiaduje
Amelka22
Fanka BB :)
Ja bez prostowania włosów wyglądam jak Jimmy Hendriks ;D.Wcześniej miałam taką prostownicę jak wanda z wymiennymi końcówkami ale była strasznie słaba a w końcu się spaliła,potrzebowałam na gwałt nowej i kupiłam w supermarkecie taką za 75 zł.Jest świetna ma regulację temperatury i ceramiczne płytki,wystarczy raz przeciągnąć po włosach.
reklama
nie wiem jak to z moca jest... u mnie jest napisane - 12W MAX
czy to o to chodzi ??? mnie sie wydaje ze to slabiutkie jest co ??? a kupilam to, tzn dostalam od Pawla za 160 zeta - teraz w zyciu bym nie kupila czegos takiego hehehe
czy to o to chodzi ??? mnie sie wydaje ze to slabiutkie jest co ??? a kupilam to, tzn dostalam od Pawla za 160 zeta - teraz w zyciu bym nie kupila czegos takiego hehehe
Podziel się: