reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

No i cienko będzie jak mi sie tu wszystkie w końcu nie zbiorą i na pewne tematy nie wypowiedzą.... bo tak gadać w powietrze ....to w końcu nic nie ustalimy...

Anetko skoro masz podobne odczucia co do Rynku to jako alternatywe właśniej w dalszym ciągu proponuje Plazie .... ale jeszcze pomyśle co by tu zaproponować....
NO i właśnie Amelka bardzo dobrze napisała że należy pamiętać że okolice rynku to strefy gdzie samochodem trudno się wbić więc weżcie to prosze pod uwagę......

reklama
Dziewczyny - jeśli chodzi o wybór miejsca itd. to ja sie całkowicie zdaje na Was, kompletnie nie znam miasta - więc cięzko mi cokolwiek zaproponować!to nie mój rewir ::) a co do męzów - to ja tez z własnej wygody wolałabym mojego wziąć, przeciez nie muszą chłopy siedzieć przy nas i słuchać o czym rozmawiamy- heheh - damy im dzieciaki do popilnowania i niech sobie siedzą przy innym stoliku ;) ;D ;) oczywiście mam nadzieje ze wogóle będzie mi dane sie z Wami spotkać - ale wierze - ze jak teraz sie nie uda - to zmontujemy następne spotkanie -juz w komplecie - więc git ;D

AAAAA Wańdzią no aleś mnie oświeciła dzięki bo ja głoopia myślałam że to nie koniec....(zresztą na zakończenie to to nie wyglądało...) ;)

Moniczko teraz mi wpadł do głowy pomysł Parku Jordana ... Jakby było ciepło to bierzemy kocyki i rozkładamy się na trawce, a jak nie to chyba jest tam jakaś kawiarnia ??? Dawno tam nie byłam ...

Wandzia ja miałam jeszcze starszy model od Twojej. Nie ma różnicy w przystawkach tylko ta moja była brzydsza cała biała i na pewno duuużo starszy model.Też philips.
Joeey jak na razie jestem z niej mega zadowolona.

Anetko no dobry pomysł ...chociaż właściwie nigdy tam nie byłam ale jako nalternatywa na ładną pogode to może być..... zresztą możemy wybrać dwa czy trzy miejsca i np. dzień wsześniej jak bedzie wiadomo właśnie np. jaka pododa to doprecyzować....

Amelka - no ja nie wiem jaki stary mam model, ale nie znalazlam takiego na allegro - ten co linka podalam to tez nie to ;D ;D ;D hehehe ale powiedzcie mi czy to jest bardzo slaba moc - bo ja sie nawet nie orientuje ???

reklama
Do góry