reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama

Joeey no sprytnie sprytnie i pomysłowo tylko u nas na Rynku ławek nie ma......... musiała bym na planty latać na ławki a tam zawsze mase ludzi ze nie ma gdzie usiasc albo pijaki ....... heheheh no chyba ze na stole w knajpie ;D

Hej dziewczynki
U nas dzisiaj paskudnie,wieje pokrapuje i tylko 17 stopni.Czekam aż się dziecie obudzi i mykamy do sklepu.
Ja też miałam niedawno rocznicę, jesteśmy już dwa lata po ślubie.

Co do spotkania Krakowskiego, ja się piszę jak najbardziej,jest mi wszystko jedno czy to będzie rynek czy plaza.Gdziekolwiek byście się umówiły ja się dostosuję.
Dla zmotoryzowanych dziewczyn gwoli przypomnienia.Na rynku obowiązują identyfikatory wjazdu,ja mam "B".Te dziewczyny które nie mają mogą mieć problemy z parkowaniem.

Moskito strasznie mi przykro że Cie nie będzie :( miałam nadzieję że się spotkamy.

Krakowianki i okoliczanki....... to w związku z tym co napisała Moskito chciałam zapytać czy już nie ma możliwości zmiany terminu na za tydzień ...? zresztą ona i tak ma jajgorzej bo najdalej z nas wszystkich ma chyba nawet dalej niż Dor.... rozumiem że już poczyniłyście pewne przygotowania typu nastawienie mężów na ten termin..... tak że poddaje temat do dyskusji jaeśli się uda to super a jak nie to oczywiście to zrozumiem no i wtedy zobaczymy sie z Małgosią następnym razem...???

Witam :)

No nie moge, te z poludnia jak sie grupowo na bb pokazuja zawsze ;D ;D ;D

Ketsa - jak tam zakupy ??? udaly sie ???

Co to ja jeszcze chcialam... aaa... to chyba wychodzi ze ja mam najdluzszy staz malzenski - no zaraz po Doni, bo oni to juz 10 lat chyba nawet po slubie :) A my w sierpniu dokladnie polowa ;D ;D ;D

A 11 wrzesnia to bardzo symboliczna data - moja sp. babcia ma urodziny :)

A Joeey widze ze zakupy od rana na allegro robi - chyba tez tam wskocze... przydalyby mi sie nowe japonki ;D ;D ;D

Wandzik jak nie uzywasz to opyl na allegro, nawet kupilabym od Ciebie ale ja musze miec duza moc, bo mam duzo wlosow i bardzo niesfornych i prostowanie zajeloby mi wieki ::) :laugh: aha, i moja prostownica jest oprocz tego, ze ciezka to jeszcze wielka :p

Wańdzik no udały się i to bardzo mam teraz zabawkę pochwale się efektami jak Astek wróci z pracy bo zabrałgo ....bo niby mieli dokumentacje do jakijś reklamacji robić i trzeba było popstrykać troche..... ale ja już tam wiem że wzioł żeby się kumplą pochwalić..... ;)

A pytałam sie kiedyś Ciebie ..tylko chyba nie doczytałaś czy wiesz co z ostatnim odcinkiem Lostów bo cisza na necie .... nie ma co ściągnąć...???

reklama
Monia - no ja nie miałam śmiałości o to poprosić :) dlatego dziękuje Ci straaaszliwie :-* oczywiście rozumiem jeśli nie będzie takiej możliwości coby przesunąć troszke ten termin !bo wiem,ze całej reszcie pasuje !!!nawet jeśli sie nie uda - to juz następnego spotkania nie przepuszcze ;) >:D ale będziecie musiały wypić jeden toaścik za nas (soczkiem, piwkiem, czymkolwiek)

Amelka - no ja tez miałam nadzieje - ale co sie odwlecze................

Bartyś - i ja chciałabym złożyc najserdeczniejsze zyczenia z okazji rocznicy :laugh: moze przedłużycie świętowanie na dzień dzisiejszy ;) :laugh:

Joeey - super zakupy allegrowe - juz widze jak biegniesz miastem w tej spódniczce,a mezczyżni mdleją na Twój widok - taka mamunia leseczka ;D

Do góry