reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

a my bralismy slub 10 wrzesnia rok temu :) wiec rocznica juz tuz tuz.. szybko zleci a potem robienie fasoli i juz wogole nie bedzie na nic czasu ; :) :)

reklama
czesc...:)

nie spia nie spia..ja dopiero teraz dostalams ie do klompa bo mlody szalam i udezyl sie glowa w sciane ( szalal na lozku) no i byl przepgromny ryk ale szyvko sie uspokoil no i dppiero mam czas..:)

ok..ide do sklepu po chlebus bo nie mam ani kromci w domku bo mojego ojca napadlo i jadl jadl az trafil na co mial ochote ..hahahaha..ale to nie byly kanapki ktore jadl jako pierwsze i to duza ilosc..:D ;D ;D

witam z ranka!!!!powiedzmy ze jestesmy wyspani!!u nas pogodda do du.. pada deszcz a ja mialam isc zapisac sie dzis na prawko...bede musiala to odlozyc!!!

Witam!!

Kraków - jak dla mnie spotkanie na Rynku "Re" pod parasolkami jest odpowiednie.
Łazienka - na spacerach nie szukam na gwałt toalety tylko przebieram Niskę w wózku (nawet z kupki)
Godzina - ja bym była na miejscu koło 12.00 (znaleźć miejsce do parkowania - trudna sprawa - parkingi bardzo drogie) i biegiem szukać Was ;-)

Pozdrawiam

U mnie też pada deszcz, ale powietrze jest teraz super.

Rocznice śłubu - chyba wszystkie mamy krótkie staże małżeńskie :-) Ja 4 rocznica w sierpniu.

Mój małżonek dzisiaj wraca ;-) - był cały tydzień w stolicy na szkoleniu - wieczorem będzie wielkie i długie witanie. Tęsknie za nim, nie wyobrażam sobie dłuższej rozłoki.
Podziwiam niektóre z Was jak macie mężów z dala.

Pozdrawiam

Czesc laski ja niemialam czasu wczoraj wejsc takze jeszcze nic nie nadrobilam i chyba nadrobie dopiero wieczorem bo mloda juz sie niecierpliwi :(

Jakos calymi dniami chodze zmeczona no niewiem albo ta pogoda albo za malo sie wysypiam ale w to watpie :p

Dzis wizyta u tesciowej :-X :-* mam nadzieje ze te 2 godzinki szybko zleca i nie wkur....sie za mocno no to pa narazie

Cześć laseczki ;D ;D ;D ;D

Babeczki - ja tu w kwestii spotkania krakowskiego!!!no niestety - w tym terminie nie będę mogła spotkać sie z Wami :( :( :( smutno mi !!! mamy spotkanie naszej paczki ze studiów - miało sie ono odbyć w innym terminie - no ale zostało przesunięte akurat na TEN weekend, bo akurat wtedy tylko pasuje naszemu kumplowi - który specjalnie na tą okazje przylatuje z Londynu!! :( :( :( :( :( no i tak sie sprawa rypła

Witam Panie

Anetko wszystkiego naj naj i wielu pięknych wpólnych chwil (spóźnione troszkę ale wczoraj już mnie tu nie było) no i dzieki za przypomnienie bo my właśnie też niedługo będziemy obchodzić... (2 lipiec pierwsza rocznica) ::)

KObitki a co do spotkania krakowskiego to ja osobiście wolę Plazę bo lepszy dojazd, a jak Rynek...to też w sumie może być tylko wtedy jak dla mnie odpada samochód i będe raczej kożystać z śśrodków komunikacji miejskiej...a wtedy wolałam bym wozek zamienic na nosidło, no i wtedy juz mam mniej możliwości na obsługę Maksa.....no chyba że zostawie go w domu...... ake musze zobaczyc co jeszcze napiszecie w tym temacie i po prostu się dostosuje

Joeey
...hehehehehheh a mnie stopy masuje.... teściowa .... hehehehehe ja ja tak żle czasem o niej gadam;)

reklama
hejka z ranka ;D
my dopiero wstalysmy ;) wyspalam sie elegancko :)
i musze pochwalic Ade bo ostatnio jest mega grzeczna - nie poznaje jej :laugh:
Monia w przypadku raczek czy nosidelka, biore ze soba torbe od wozka i tam przewijak, ktory mozna rozlozyc na lawce itp i przebrac malucha ;)

Do góry