reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

A wogole to zdenerwowal mnie.Bo jak mi chce cos powiedziec to na okretke wszystko!Mowil ze bedzie szkolil pracownika zeby mu towar zamawial,ale do mnie to mowil,ze po to ,ze jak czasem bedzie musial gdzies pojechac to zeby on pilnowal sklepu,a dzis na gg pial do kolegi,ze szkoli pracownika bo chce wyjechac do norwegii.juz mi sie cos robi bo znowu bedzie o tych pieniadzach i pieniadzach.najwazniejszy temat to pieniadze rzygac sie chce to staje sie nudne!

reklama
Bartys wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy no i gratulacej zabka dla Kamilka!

Kamilodobrze,ze ciotka nadeszla!

ja tam bym chciala miec znowu dziecko nastepne,ale dopiro jak Hnai bedzie starsza.Jakos ne widze siebie ugaiajacej sie za dwoma dzidziolkami,ale pewnie i w tej sytuacji bym sie odnalazla.natepne chce jak bediemy mieszkac w nowym domu iNIKT NIKT NIKT mi sie nie bedzie wtracal i pytal czy w tym wozku nie ma przeciagu?? :o :o

joeey ladne takie esportowe.w sumie to niedrogie.Mi by pasowaly bo jakos ostatnio zauwazylam ze mam w domu z 5 rozowych blluzek(skad??? ;) ;))

Dziękuję za życzonka raz jeszcze :) A my średnio świętujemy :( Jakoś nie mam humoru na wieczór .. To chyba zmęczenie, a na dodatek Kamila usypiałam prawie godzinę :(

wlasne denerwuje mnie ostatnio u niego bo kazda rozmowa sprowadza sie do pieniedzy.Bizmesmen jeden.

Zapomnialam,ze bylam dzis w szkole i pisalam zaliczenie.Jakas trojkabedzie ;) tylko wkurzylam sie bo o 12tej mielismy pisac,a on przyszedl dopiero o 13tej .Ale i tak mialam szczescie,ze ze mna umowil sie na 12ta bo niektorzy czekali od 10tej ;)

reklama
no taniutka.

masz racje joeey,ze to pracoholizm,ale tez w takim sensie,ze on przyjdzie do domu to przezywa te wszystkie Hurtownie w ktorych zamawia i klientow,ale tego nie mam mu za zle akurat,ale zawsze jest potem,ze my to nie mamy pieniedzy,ze nie wymyslaj mi tu zadnego pedikiuru ale na fajki i piwko to ma :mad:i chodzi ciolek w takie upaly w dlugich spodniach,bo mu szkoda kasy ba spodenki!ech...

Do góry