reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

hejka z wieczora ;)
ogladam filmek, a Ada oczywiscie nie spi i cwiczy mostki - musze je uwiecznic na zdjeciu..tak smiesznie przy nich sapie jakby robila... wiecie co :laugh:

Fuczak to musialam sie wkur...tyle czasu, nie wiem co jest grane, ja czasem tez mam problemy z wejsciem ale najczesciej wtedy kiedy inne - widze po postach :( :-[

reklama
ano się wkur... bo wkońcu miałam czas przysiąść do Was a tu dupa, ech

jak to mostki ???

dalej temat krakowskiego spotkanka: tak jeszcze do tych łazienek, to jak ładna pogoda to ja ostatnio na rynku w wózku przebierałam młodego i tez się dało, no chyba że coś "grubszego" będzie
jeśli chodzi o centra handlowe to Plaza jest chyba najsensowniejsza
a co z godziną były jakieś ustalenia?

Bartyś wszystkiego NAJ... z okazji rocznicy!!!!!!!!!!!
My też w sierpniu piąta okrągła no i trzeba bedzie coś zorganizować bo pomimo że brat się też teraz w sierpniu będzie żenił to nie odpuszczają tematu ::)

zazdroszcze spotkanka - co do lazienek to ja nie mialabym problemu, Ade przebieralam juz w roznych dziwnych miejscach i nawet lawka mi nie straszna  :laugh:

to ja Wam powiem ;D waga 55 wzrost 162 ;D grubas ze mnie :p nie wrocilam do wagi sprzed ciąży :( :( :( buuuuuuuuuu i chyba nie wroce bo maz pracuje nademna i mi podtyka rozne smakolyki ;D ;D ;D

reklama
Paula gdzies Ty przepadla chyba sie wczoraj w kapieli nie utopilas ??? ;)

to Wam jeszcze napisze ze w sierpniu bede miala 2 rocznice slubu ::) 21 sierpnia jak Paula i Moskitowa ;D ;D

gdziescie sa ??? bo jak juz pojde pod prysznic to nie wroce ::) bo mnie maz po drodze zgarnie bo juz mi mamrotal ze dawno sie nie seksilismy ::) on to dopiero ma amnezje ::) ::) ;D ;D

no i chcialam powitac jeszcze nowa mamusie Dagski i powiedziec ze wybrala sliczne imie dla corci ;D ;D ;D :p napisz nam wiecej o sobie chetnie Cie blizej poznamy a no i chyba jeszcze nikt Cie nie ostrzegl to ja to zrobie TO FORUM DZIALA JAK NARKOTYK - UZALEZNIA ;D ;D ;D

Do góry