Witam dziewczynki...po dlugiej przerwie!wybaczcie ale nie mam sily dzis nadrabiac bo zaraz ide spac!!!chcialm powiedzec tylko dziendobry i dobranoc!!!aha i Zdanka napisalam ci na priv moj numer!!!i jeszcze jedno jak moge-czy zostalo cos ustalone w zwiazku ze spotkaniem w Kraku???bardzo prosze o informacje bo musze je przekazac Sorbusiowej!!!!!wiec dobrej nocki!!!
reklama
didi
Fanka BB :)
no pieknie i zostalam sama..
didi
Joeey..ahaha..ja sie pocieszam tez tylkoz ze tym iz juz niedlugo go wymecze> wrrrr..albo on nie ..tez fajnie bedzie > > ..ale 1 co bedzie musial zrobic to masazyk.. stop oczywiscie..jejku jak on mi te girki wygniecie..juz normalie czyje jak mnie bola po masazu..
Ja tez swoje stopy rozpiescilam a raczej siebie bo stopy to jeszcze sie troch emusza przyzwyczaic do nowych klapek.Rozwalily mi sie buty dobrze ze jakos doszlam do sklepu i Pawel nawet nie marudzil ze znow wydatki,a jeszcze jedne buty musze sobie kupic bo na weselich ide i nie mam zadnych butow pasujacych do skienki!
didi
ok..ja sie teraz rozpieszcze i ide spac..bo juz ledwo zipie..wstalam o 7 ale od 6 juz nie spalam bo mlody sie krecil i stekal jeczal i wszystko razem..a teraz juz padam na paszcze..
DOBRANOC i milej spokojnej nocy papapapapa
DOBRANOC i milej spokojnej nocy papapapapa
reklama
didi
a ja nie mam laskotek pod stopami jak soe skoncentruje
Podziel się: