reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

hehe Wiolus no przeciez masz porownanie do grudniowych dzieci na jakim etapie sa wiec nie masz sie co przejmowac mi tez babka zreszta lekarz powiedziala ze oskar nie jest rozwiniety jak trzeba na swoj wiek ale ja to zlalam bo bylam u neurologa ktory wcale tego nie potwierdzil :p

a co do babek to ja dzisiaj zrobilam scene w aptece ::) weszlam i nikogo nie bylo a babki (farmaceutki) mialy niezla pogawedke a ja tak stoje i stoje i stoje i wyczerpuje sie moja cierpliwosc i zabieram sie do wyjscia a kobiety prosze pani co podac a ja do nich stoje juz tu kilka minut a pani zauwazyla mnie jak juz wychodze, obok jest apteka i chetnie z niej skorzystam klienta trzeba szanowac dowidzenia :p

swoja droga...u nas w miescie apteki na kazdym rogu nie wiem czy u Was tez ??? dziwi mnie to ze sie taki interes oplaca ::)

reklama
Gabi ja mam sprawdzona apteke gdzie sprzedaje mlody fajny farmaceuta i tylko tam chodze ;)

Paula ja sie nie przejelam , troche mnie to wkurzylo .Babsko chcialo sie napewno pochwalic jakie to ma uzdolnione dziecko.Moja ola nie wyprzedza dzieci do przodu , nie siedzi ostatnio dopiero zaczela sie turlac i pierwszy zab wyszedl .acha przypomnialo mi sie ze ta baba powiedziala mi ze jej dziecko juz mowi mama i tata no ciekawe czy to wszystko prawda hehe :D

Ana witaj po przerwie i dziekuje za maila :) no i czekamy na potwierdzenie wieści mam nadzieję, że dobrych, bo i Ty chyba już przywykłaś do tej mysli że zostaniesz po raz drugi mamą :)

Ketsa dlatego ja rzadko wchodze na pokarmy żeby sie nie kłócić  ;) ;) ;) ;D

Gabi bardzo dobrze zrobiłaś!!! Tak trzymać!!! ;D u nas jest mała miejscowośc a sa 3 apteki, a na chorych ludziach najlepiej sie zarabia jak widać!!! ::) ::) ::)

Wiolus szkoda, że nie powiedziała ze już samo chodzi ;D ;D ;D to by dopiero było ;)

Hejo :)

A my dziś po kolejnym popołudniu u teściów i było całkiem spoko ( wyluzowałam z tym, że nie mogę się tam cieszyć Kamilkiem i kupiłam sobie gazetkę i się opalałam ) do momentu jak teść znowu nie zaczął : " No i dziecko cały dzień na powietrzu itd " No i już nie wytrzymałam i powiedziałam mu, że jest mi przykro jak non stop gada jak tu Kamilowi dobrze i że na powietrzu jest i tak jakby mu się krzywda działa u nas. I że miliony dzieci mieszkają w mieście i w gorszych blokowiskach i że Kamil chodzi na spacery 2 razy dziennie i jest na balkonie itd. Na to on powiedział, że on mnie chwalił ostatnio że jestem dobrą matką ( nie wiem co to ma z tym wspólnego ***** mać ). I że on nie lubi miasta. A że nie to ma na myśli, tylko, że cieszy się, że Kamil jest na powietrzu. Tak jakby w mieście nie było powietrza  :mad: Niezła ściema poza tym, daję sobie głowę uciąć, że uważa ( i pewnie jak mnie nie ma to głośno o tym mówi ), że Kamilowi byłoby lepiej u nich na wsi  :mad: No i potem już był kwas a na dodatek na koniec jak wyjeżdżaliśmy to sobie "zażartował " tekstem " Przyjeżdżaj Kamilku na powietrze". No normalnie mam dość  :mad: Potem oczywiście Marcinowi było przykro, ale uznał, że dobrze, że powiedziałam co powiedziałam. Także humory mamy obydwoje spieprzone :(

Donia ja byłam przekonana, że tylko Wanda ma drugie dziecko, a tu proszę ...

Wioluś co za beznadziejną babę musiałaś spotkać  ::) współczuję :(

Sorbek gratuluję ząbka :)

No tak zasiedziałam się na allegro i nie załapałam sie na 1500 stronkę :mad:

Wiolus nie przejmowac sie głupimi babami :laugh: nie słuchać takich babsztyli  :D mój starszy syn tez wogóle nie raczkował nigdy , jak miał 5 miesięcy wsadziłam go w chodzik ( teraz wszystkie mamy sobie o mnie pomyślą) ;) a jak miał niecałe 10 miesiecy to zaczął sam chodzić :laugh: :D

no musze zajrzec na pokarmy co tam sie wykłócacie ;) ja dzisiaj i wczoraj dałam Filipowi jogurt danone kremowy o smaku biszkoptowym :laugh: aż sie trząsł i pewnie niektóre pomyslą o mnie  :o

Dobranoc Gabi

hejka z wieczora, Artur oglada meczyk, Ada zdaje sie, ze probuje zasnac - ciekawe czy sie uda  ::) ostatnio coraz pozniej chodzi spac - cos jej sie poprzestawialo w zwiazku z latem  :p
a ja palaszuje pizze i zaraz tez ide sie kapusiac  ;D
wiolus ta baba napewno ubarwila !  :laugh: glupi babsztyl  :mad: wierzyc mi sie nie chce, ze z pokoju do kuchni raczkuje sobie chyba, ze to ten sam pokoj  :laugh:
Paula wiesz co..przemysl to jeszcze raz, Ada mi z dnia na dzien takie numery zaczela robic, szczebelki ja tez juz zaczely interesowac a o wypadek nie trudno, po tym upadku z kanapy to ja juz jestem ostrozna  ;)

reklama
Bartys widzisz jak małosie znamy ;) mój syn włośnie dostał promocje do trzeciej klasy ;D

Mój Filip to właśnie chodzi wcześnie bo go o 17 kąpię i kładę :laugh: ;)

właśnie musze zobaczyć jak tam meczyk ;D

Do góry