reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

jsobek jestes niesamowita ;D ;D twoja Maja juz mówi baba i tata ??? ??? czy jaja sobie robisz ;D ;D bo moja Weronika teraz jest na etapie gulgotania tzn gulgoli śliną i jeszcze piszczy ;D ;D
Gabi może twój chłop rzeczywiście niechciał cie stresować ;) otpuść mu ;) chciał dobrze, pewnie sam był wku....i niechciał ciebie dodatkowo wku.... :)

reklama
Witajcie :)
no to może i ja sie załapie na 1500 stronkę ;) ;D
muszę trochę nadrobić bo nie wiem o co chodzi.... ::)

My dziś dzień spędziliśmy na dworku, było przyjemnie,ciepło ale nie upalnie :)
Kacperek już śpi a ja mam chwilkę dla siebie bo Paweł wymienia wode rybkom i później idzie na ognisko z dziadkiem :)

ide zobaczyć co ciekawego pisałyście...

ale mnie dzis babsko wkurzylo w sklepie, zagadala mnie ile Ola ma miesiecy i mowie ze dopiero co skonczyla 7 a ona, i ona jeszcze nie siedzi ??? moja 7-mio miesieczna corka to juz siedzi, raczkuje z kuchni do pokoju i jest wiele wieksza od Oli i grubsza i dala mi do zrozumienia ze powinna isc z ola do lekarza bo ona jest opuzniona w rozwoju.No myslalam ze jej oczy wydlubie :( moja corka nie jest opozniona przeciez wiadomo ze dzieci rozwijaja sie roznie

Gabi o chlopem sie nie przejmuj tak to z nimi jest .Ja mam nadzieje ze ja sie dzis nie wkurze na mojego.Jutro rano mamy zamiar jechac nad wode i jesli on dzis popiwkuje po pracy to zapewne rano sie nie ruszy z tym dupskiem z lozka a ja jeszcze prawka nie mam wiec beda nici z wypadu :mad:

reklama
Joeey Kacperek też już "chodzi" po całym łóżeczku ale póki nie będzie sie podciągał za szczebelki albo siedział to narazie nie opuszczam łóżeczka dopiero jak zobacze, że istnieje niebezpieczeństwo żeby wypadł to wtedy opuszcze.

Wiolus nie przejmuj się tym głupim babskiem, Ola ma jeszcze czas tak jak i inne dzieciaczki i do siedzenia i do raczkowania, może nawet zacząć siedzieć dopiero w 9 miesiącu tak jak córeczka mojej koleżanki a rozwija sie normalnie i jest zdrowym dzieckiem :) a raczkować wcale nie musi, może od razu stawać na nóżki, więc sie nie przejmuj, no ale wiem ze można sie wkurzyć jak Ci taka baba jedna czy druga nagada takich głupot  ::)

Wanda właśnie czekamy na wieści o wpisie!!!!

Do góry