reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Kacper śpi w rampersie na któtki rękaw i krótkie nogawki i ostatnio w te upały zaczęłam go przykrywać tylko pieluszką tetrową a że się strasznei wierci to albo się odkryje albo w nią zawinie  ::) i też nie sądze że jesli mu jest za gorąco to dlatego się odkrywa, poprostu jak się wierci to sie rozkopuje. Jak narazie jak sprawdzam to Kacperek ma ciepłe nóżki i rączki więc nawet jak się rozkopie to jest mu ciepło.

Fajnie, że Wasze dzieciaczki mogą sie kąpać w basenie, ja tez bym Kacperkowi nalała wody do jego baseniuku ale póki co jest jeszcze przeziębiony, no i jak był lała wode to taką cieplejszą, moze nie taką jak do kąpania ale napewno tez nie zimną.

Wanda to dobrze, że Ana do Ciebie napisała, bo my tu wszytskie się już martwiłyśmy ::) no to czekamy teraz na ieści jak wróci od lekarza :)

chcecie cos zobaczyc
wejdzcie do worda i wpiszcie =rand(200,99) i wcisnijcie enter - jaka zwala normalnie !!!!
niezłe :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Dorotko nie ma za co ;) masz śliczną córcię :)

Paula - no mnie nie bylo wczesniej zbyt czesto i przyznam ze nie nadrabialam, ale Ana mi napisala, ze przeciez informowala na forum ze na tydzien wyjezdza ;D ;D ;D

niezle z tym wordem co ???

Gabi no przykro mi z powodu tych smutnych wydażeń :( a z Twojego meża to nieźle sie uśmiałam  :laugh:

Joeey ja przeczytałam :( i tez mi jest przykro to straszne! że ten ch...rny rak musi dopadac tak młode osoby  ::)

Wanda  no ja byłam raczej na bieżąco i nie widziałam, żeby Ana nam o tym pisała  :p

Asiu pojechane!!!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Hejo :)

Czy Wasze dzieciaczki też dzisiaj takie marudne ??? Kamil obudził się o 7:30 ( nigdy aż tak wcześnie nie wstaje ) i koniec spania :( A potem na spacerze spał tylko 15 minut :( I cały dzień taka maruda, że szok :(

Ketsa, Moskito czy Wasze chłopaki już same siedzą ???

Co do krakowskiego spotkania, to najpierw ustalmy dzień - sobota czy niedziela w końcu ??? Ja jestem za niedzielą 9 lipca :) A poza tym szczerze powiedziawszy myślałam, że jednak bez mężusiów się spotkamy :-[... tzn. myślę, że jednak bez nich byśmy sobie bardziej na luzie pogadały ;) Ale się nie upieram ...A co do miejsca, to też nie wiem, czy Rynek to dobre miejsce .. tylko, że jak narazie nic ciekawszego mi nie przychodzi to głowy ::) może jakieś centrum handlowe ??? np. Plaza myślę o jakiś lodach, a jeśli ktoś miałby ochotę zjeść coś konkretniejszego, to jest tam kilka małych restauracji typu Mc Donald czy Sphinx chyba ...

Bartyś, 7.30 to wcześnie? Jak ja Ci zazdroszczę! Ja ostatnio jestem "werbowana" do zabawy tak koło 5, no a i w nocy nam sie zdarza... ja myślę, ze to te temperatury tez się daja we znaki naszym Szkrabom

Paula - no widzisz, albo nie pisala jednak, albo umknelop gdzies :)

jeszcze raz te teksty przeczytalam i normalnie humor mi sie poprawil - chociaz ja patriotka i chcialam bardzo zeby wyszli z grupy :)

Bartys - one tak tylko do szybkiego zdjecia posadzily chlopakow - maja stabilizator obrazu w aparacie, wiec szybkie CYK i wyszlo ze sami siedza ;D ;D ;D

A moja Paulinka jak w zekarku budzi sie wlasnie kolo 7:30 ale potem jeszcze do 9, 10 spimy sobie razem z cycem za wierzuchu ;D ;D ;D

Zazdroszcze Ci bartys !Wanda Tobie tez.Hania to ranny ptaszek!Wstaje o 6 w nocy rzadko jej si ezdarza buszowac,ale jak jej sie zdarza to wkaldam j ado lozeczka zeby sie zmeczyla troche ,ja ide spac a ona albo zasnie albo marudzi zeby ja uspic,nie ma mowy o bawieniu sue ze mna w srodku nocy.Hania tez przez te upaly nie moze spac wierci sie rozkopuje choc wczesniej nigdy tego ni robila tez maruda jest z niej poci sie jak nie wiem co.Ja zreszta tez,a szczegolnie jak musze ja karmic nosic usypiac.Kaatastrofa,w zimie to fajnie bo si eczlowiek troche zagrzeje,ael w lecie to nie.

U nas postraszylo burza powialo zagrzmialo i ochlodzilao sie do 24 st ale nawet kropla nie spadla duchotta nie minela i temp sie podniosla.wiec ide na spacer.Pawel ma sklep w kamienicy u mojego dziadka a tak jest super zimno musze sie ochlodzic ;)

reklama
No to faktycznie nieźle z tym wstawaniem Waszych dzieciaczków ::) Ja dziś normalnie zła byłam, że nie mogę sobie pospać :-[

Wanda :) :)

U nas też jest już duuużo przyjemniej :) wiaterek się ruszył więc da się żyć :)

Do góry