reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

A może koło Smoka, nad Wisłą jest troszke cienia (a właśnie ciekawe jaka pogoda będzie). Ja jest za temp max 25 stopni, bez deszczu ;-)

W aquaparku nie byłam (ale można tam w ubraniu? :-) ), za rozbieraniem się też NIE jestem.

reklama
koło smoka to mogło by być fajne - ja nie znam Krakowa zbyt to wymyslcie mi pasuje wszystko oprócz miejsc gdzie trzeba sie rozbierać ;) :laugh: :laugh: :laugh:

W aqua parku nie trzeba sie rozbierac oprocz basenow jest tak kilka innych rzeczy..... koło smoka mogło by być..... tylko że ja bym chciała żeby w pobliżu można było z jakiejś uczciwej łazienki skożystać .... no to dawajcie inne propozycje żeby było z czego wybierac a nie pisac mi tu że tam czy tam to nie bo cos tam... ;D ;D ;D ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)..

Powróciliśmy ze spacerku - rany jaki ukrop - ale widze ze burza nadciąga, to sie orzeźwi troszke ::)

Babeczki - wstępnie termin pasuje mi jak najbardziej - ja miałabym tylko jedną prośbe - moze jest jakieś fajne miejsce na obrzeżach??tak zeby nie pakować sie w centrum Krakowa???? (nie wiem czy mój małżonek czuje sie na siłach zeby manewrować po obcym mieście - z tramwajami, ::)

małe miasto bez trwamwajów ;) :laugh: :laugh: i z dworca blisko Ewelka i rozbierać się nie trzeba :laugh: :laugh: :laugh:

czesc babencje  :)

Ale Wam zazdroszcze tego spotkania  ::) w sumie moglabym sie wybrac ale 160km to ciut za duzo  ::) ale bardzo zaluje

a wracajac do smutnych wiadomosci nie chce Wam smecic zreszta nie mnie nalezy sie pocieszenie bo bezposrednio sprawa mnie nie dotyczny otoz zmarl tatus mojej najlepszej przyjaciolki a ja jakos nie umiem jej pocieszyc ciezko mi jest i nawet nie jestem w satnie wyobrazic sobie co ona teraz przezywa a najbardziej boli mnie to ze nie moge byc z nia bo niestety mieszkamy dosc daleko od siebie  ::) i to mnie bardzo boli  :(
no i rowiez wczoraj dowiedzialam sie ze zmarl dziekan mojego wydzialu przeczytalam w lokalnej gazecie i zamarlam na chwile, moze wydawac sie Wam to dziwne ze sie jakims tam dziekanem przejmuje ale to byl dla mnie bardzo bliski czlowiek nieraz bardzo szczerze rozmawialismy i wogole on byl tak energiczny, dowcipny, pelen zycia, zdrowy! no i mlody!!
Te dwa smutne wydarzenia daly mi wczoraj duzo do myslenia   ::) brak mi slow zeby sobie to jakos racjonalnie wytlumaczyc jedyne co to tylko stwierdzenie ze .. tak mialo byc  ::) ale przykre to bo na obie smierci bylo stanowczo za wczesnie...

no to tyle zebyscie sie nie martwily ze cos tam ze mna nie tak  ;)

jede dzisiaj z Oskarkiem do lekarza od rehabulitacji na kontrole zobaczymy co nam powie ciekawego  ::)

a teraz napisze wam cos zeby sie Wam pysie usmiechnely  ;)
napisalam wczoraj mojemu mezowi liste zakupow jakie ma zrobic i napisalam na niej min. NAN 2 a on rano wychodzac zerka na owa liste i pyta sie mnie a co to jest NAN 2 myslalam ze sie przewroce jak stalam dziecko ma 6 miesiecy a on sie pyta co to jest NAN 2 to tylko Wam zobrazuje jak moj maz jest bardzo zaangazowany w zycie swojego dziecka  ;) ;) ::)

zreszta i tak nie kupi bo sobie portfel zostawil i nie ma przy sobie ani kart ani grunszej kasy co najwyzej na paczka i loda  ;) :D :D

trzymacjie sie cieplutko musze leciec bo maluch sie obudzil a chcialabym jeszcze choc z jedna fote wrzucic  :) zagladne wieczorkiem nie piszcie duzo  :police: :police:

HE he he :-) chociaz do Olkusza miałabym bliżej.
Będę jechała z Sosnowca trasą olkuską :-)
No ale niech zostanie Kraków.
PA
Pozdrawiam

reklama
Do góry