reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Gabi  :laugh: fajne Twój mąż ma podejście. To mój wie co Ingusia je (nawet umie sam zrobić mleczko) a jest tatusiem na 2/5 etatu.

Przykro mi z powodu śmierci dziekana i taty Twojej przyjaciółki...  :-[

Anetko Ty się ciesz, że Kamilek śpi do 7.30. Ingusia wstaje ok. 5.30!!!

reklama
Właśnie oglądam albumik. Zdjęcia cudeńko dosłownie!!!

:o Gabi się ujawniła! W szoku jestem!

Dorotka super fotki! Weronisia jest śliczną dziewczynką. :laugh:

Wandzia i Donia jak zobaczyłam gołego Filipka w basenie na zewnątrz i Paulinkę w kapelusiku, który nie zakrywa uszek dopiero sobie uświadamiam jakie pranie mózgu mi teściowa zrobiła... Ta zamyka nawet drzwi jak kąpię Małą... :-[ :-[ :-[ Tragedia... Muszę się zmienić... :-[

Moskitek powinnaś się profesjonalnie zająć fotografią. Masz talent kobitko! 8)

Steffi skąd masz ten superancki bodziak?

Gabi no to przykro mi...... trudno cos wiecej napisac w takiej sytuacji wiec nie dziwie sie ze trudno ci pocieszyc koleżankę....... to sa zawsze trudne sprawy....

Co do spotkanka: Bartyś Plaza jak dla mnie mogła by być co do tego czy sobota czy niedziela to raczej wszystko mi jedno....co do mezow to tez mysle ze lepiej bez....chociaz jak Moskity do mnie zjada to to i tak chyba jednak bedziemy mieć chłopów na głowie...ale to wtedy ich wygonimy do innych zajęć ;)

Bartyś Maks już od dość dawna mi dobrze siedzi ale wydawało mi sie wczesniej ze to nic nadzwyczajnego ze wiekszosc juz siedzi naszych dzieciakow..... dlatego sie nie chwaliłam zbytnio ale jak czytam to chyba jednak różnie to jeszcze bywa..... Karol Moskitowy tez siedzi nieźle ale Maks sie na niego zaczął rzucać i tarmosić ze chyba na zdjeciu nie widzac jak ładnie siedzi
....acha no i tyle że Maks ma strasznego lenia w tyłku i nie chce mu sie samemu siadać....zawsze jest ryk....a ja głupia zawsze go wtedy podnosze to cwaniak wie ze nie ma sie co wysilać.....

c.d.

Amelka i Gochna Wasze córcie są do Was niezwykle podobne! :laugh:

Sorbek Majutek z odstającymi uszkami powalił mnie na kolana... ::) :laugh: :laugh: :laugh:

Wszystkie dzieciaczki są przecudne!

Hej hej

My właśnie wróciliśmy z wojaży po miescie i zakupów w galerii :D

Zapomniałam bo wczoraj miałam wam napisać że Ana pojechała na tydzień do rodziców i jej nie będzie :D pisała o tym

Natalia nie martw się przy drugim dziecku będziesz bardziej wyluzowana :D mój Filip też tylko w kapelusiku ale to bardziej przeciwsłonecznie :D bo jak jest w wózku lub na chwilkę na dwór wychodzimy to raczej bez niczego :laugh:

Byłam w albumiku...nie będę się rozdrabniac bo przez ten upał mi sie nie chce :p...a wszystkie dzieciaczki i tak są przecudne :laugh: :laugh: :laugh:

Bartyś, Wanda ja mogę Wam tylko pozazdrościć...Kacper wstaje o 5-6 rano i potem zaypia koło 8 kiedy ja już na maksa jestem rozbudzona ::)

Wanda raczej nie pisała bo nie tylko ja pytałam się o Ane ;)

Kacper też dziś strasznie marudny, jeść nie chce tylko pić...to przez te upały :p teraz zasnął trochę biedaczek, szkoda mi go że tak się męczy, ciągle jest spocony :( nam jest gorąco a co dopiero dziwić sie dziecku ::)

U nas coś zaczyna się chmurzyć i wiatr silniejszy sie zerwał....może popada trochę i się ochłodzi :)

Ja też już tak nie chucham i dmucham na Małego, jak nie ma dużego słońca i wiatru to tez wychodzimy bez czapeczki i nieraz w wózku jak śpi to też bez bo sie biedak strasznie poci a to jeszcze gorzej jak w mokrej czapce by leżał.

Donia pochwal nam sie co sobie kupiłaś??? ;)

Natalko - no to pranie mozgu Ci zrobila :) nie daj sie. Popieram Donie - przy drugi bedziesz bardziej wyluzowana :) ja nakrycie glowy traktuje latem tylko i wylacznie jako ochrone przed sloncem. ze wzgledu na ciemiaczko glownie :)

a ja miałam dziś Ewie przekuć uszy ale strasznie się cykam i rezygnuje dopiero jak skończy rok pomyśle o tym  ;D

reklama
Magdus karmie cycem ale na NANie robie kaszke i czasem na noc daje :(

u nas obecnie leje a taki skwar byl ze to tylko pomoze 8)

bylismy u lekarza i stwierdzilam ze wiecej pani nie odwiedze ma jakies dziwne poglady i strasznie jest niemila ::) nie wiem o co jej chodzi w kazdym razie twierdzi ze Oskar jest opozniony ::) wedlug niej maly powinien juz raczkowac i sam siadac pewnie !! On tego nie robi ale z tego co Wy piszecie to Wasze pociechy tez nie raczkuja i nie siadaja (tu chyba sa wyjatki) no ale bez przesady zeby wmawiac jakies opoznienia nie ??? Przewraca sie na brzuch plecy. plecy brzuch podnosi sie na ramionkach jak go posadze to slicznie siedzi, ja nie wiem tylko mnie zdenerwowala ::) bo wedlug mnie nie ma racji wcale. Zreszta jak bylismy u neurologa to ta mowila ze jak na swoj wiek jest wszystko git. No i badz madry czlowieku ::) ::)

Joeey widzisz to bylo dopiero niesprawiedliwe taki mlody czlowiek

Do góry