reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

witam z rana znowu z parnej i dusznej bydgoszczy..;(

ejku niech chociaz wieje przyjemny chlodniejszy wiaterek..:)

Dor1976...widzielismy twoja Nisie..:)..tylko siedzimy cicho i czekamy az sie upomnisz o komplementy.,.:)...wiec ja bede pierwsza...masz sliczna corcie ..ladna ma buziunie i w ogole bije od niej duza radosc...:D:D>.no ale co sie dziwic w koncu ona jes grudniokwa..:D :D...a my wszyscy tu jestesmy promienni i pogodni ..:D :D

reklama
O komlementy się NIE dopominam :-)
Ale serdecznie dziękuje.

Tak, grudniowe dzieci mają coś w sobie, wszystkie śliczne, zdolne, mądre :-)

U mnie na Zagłębiu też bardzo duszno, z Nisią wychodzę na spacery dopiero po 17.00 wczesniej nawet dla mnie jest za gorąco.

Pozdrawiam

dzien dobry z ranca !
ja z kolei sie nie wyspalam, Adula sie okropnie wiercila wiec wzielam ja do siebie do lozka gdzie przemieszczala sie po calym az strach ::)

Dorcia..no wiesz...komplementy sa tu potrzebne >:D..bo 1 raz widzimy twoja corcie..

w ALa cos wstapila jakas piskwa z niego jest...maruda..nawet sniadania mi nie daje zjesc..i udaje ze sie dusi bo chce na rece :D:D

Puk puk!!!przepraszam,czy można?????? ;)

Witam babeczki!!!

Ależ niewyspana jestem ::) zamiast korzystać,że synek ładnie przesypia noce i spać razem z nim ::) mamusia zachorowała na serialik ::) baardzo wciągający!!! a po oglądnięciu przez sen walczy z cylonami ::) ::) ::) i lata Raptorem :laugh:

Didi - ale skubaniec z tego Ala, hehehe - juz udawany płacz nie działa, to sie za duszenie bierze ;D

ooo - słysze krzyk za plecami ;) jazgotnik znudził sie zabawą

Kamilko - braawoooooo!!!!i za wytrwałość szacuneczek sie należy!!!no to juz coraz blizej do wymarzonej wagi ;D

Wandzia - dzięki Ci za namiar do tej kobitki - chyba sie skuszę na małe conieco ;D

u mnie przyjemny chłodek... aż się inaczej oddycha ...zaraz idę podlać pomidorki i ogóreczki tylko jeszcze albumik zaliczę :):)

reklama

Dzień dober.....

Steffi a skąd ty chłodek wziełaś...??? ja tez chce troche a dom mi sie tak nagrzał ze nie wytrzymania jest...... kurcze chciałam na noc okno otworzyć ale nie mam pozakładanych moskitier i kot ni zwieje prosto na ulice.....

Moskito to cie kurcze chyba nie dogonie z cylonami i raptorem..... bo znalazłam sobie wczoraj inne zajecie.....

Gabi napisz co tam u Ciebie bo chyba faktycznie jakieś kiepskie wiadomości sądząc po opisie.........

Dor ogłaszam że zdjęcia wasze obejżane córcia kochaniutka taki misiaczek mały

Do góry