reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

siemka z rana.
ja dzisiaj wykonczona,niewyspana w strasznej formie...ale przyczyne to juz pisalam na zdrowiu

dor śliczną masz córeczke...jak i każdy grudniaczek oczywiscie :)

reklama
Ketsa - widzisz, bez Moskitów i moskitier cieżko wyżyć ;)

Steffi jak będziesz troche chłodku posyłać Moni - to ja też poprosze!!

Co do zdjęć w albumiku, to ja sie zawsze rozpływam :laugh: piękne te nasze dzieci - i jak szybko rosną!!!!

Ketsa, Moskito , Steffi Ewela - deklarowac sie tu szybko :mad: :mad: :mad: czy 8-9 lipca może byc i który lepiaj

Mnie i Bartyśce pasuje ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

a i to spotkanie to chyba z połówkami bo nie miałby mnie kto przywieść z Majutkiem bo bus odpada zawsze mało miejsca i pchać się trzeba :p ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Spotkanie w Krakowie no ja tez byłam chętna, ale sorbek mnie nie wymieniła :-(
:-) 9 lipca (niedziela) jak dla mnie jest lepszym dniem na wypad do Krakowa. Drogi mam na około 2 godziny (z przerwą dla Nisi)

Pozdrawiam

Asia
NOOOo może być wstępnie 8-9 lipiec tylko trzeba jakieś mądre miejsce wymyśleć..... bo moim zdaniem Rynek to może nie byc za dobry.....bo nie dość że kiepsko z dojazdem własnym transportem to jeszcze ewetualne kożystanie z łazienki w tamtejszych knajpkach......to raczej nie z dziecmi...... no i jak taka pogoda bedzie jak teraz....... to nie wiem czy nie jaklepiej aqua park czy coś w tym stylu

Może nie być rynek ale aquapark odpada już mowiłam że przy was-takich laskach - się w życiu nie rozbiorę :-[ :-[ :-[

Dorotko poprostu nie wiedziałam żę z okolic jesteś pewnie że cie zapraszamy

reklama
No witam witam....

Ja wolaabym sobote kolezanki!musze jechac autobusem albo pociagiem wiec wiecej poloczen jest w sobote!a miejsc?hmmm...wolalabym blizej niz aqua park!!!

Do góry