reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
o jaaa... a ja dopiero wchodze :p

Zaraz fotki wkleje Wiktorkowego pokoiku, a w calosci jeszcze jutro za dnia zrobie :) glownie chodzi o lozko ;D ;D ;D zajebiste :)

A czytajac posty zlapalam sie na tym, ze chcialam znowu Cyprysiowej dogadac, ze u niej jak zwykle inna pogoda, tak jak i u Doni - a przeciez ja juz daleko od Bydzi - ale lapie sie na tym :) U nas dzis bylo jak u joeey - lalo straszliwie - i dobrze, teraz jest czym oddychac :)

Ide wklejac fotki :)

Joeey Ingusia codziennie korzysta z karuzeki z 10 razy. Nie tylko na nią patrzy, ale też próbuje łapać obracające się zabaweczki.  ;D

Beatko na pewno zdałaś bezproblemowo.  :) Czekamy na potwierdzenie. I gratulacje dla Dawida!!! Super, że dostał 5!  ;D

czesc kobitki caly dzien sie probuje tu wbic jakos i mi nie wychodzi......
....chyba upały mi sie na mozg rzucają.........

Jej nie za bardzo te dziecieki na noc ubieracie ....dziś już nie zastanawiałam sie za długo i Maksa w samej pieluszce położyłam....... a jak bede sie kłaśc spas to jeszcze moze cos na niego rzuce..... ale temp w nocy to chyba ponizej 20 stopni nie spada w domu to nie dziwne ze sie poca dzieciaki........ Maks mi sie dzis tak meczyl ze nie dosc ze kompanie bylo co chwila to jak spal to przykrywalam go lekko wilgotna pieluchą..... widac ze lepiej mu sie od tego spalo...ale za to właśnie kilka potówek mu na tą okzje wyskoczyło......

.....no to plaża Wańdzia.... no i ubierasz w coś Paulinkę.....?

Ja spać sie jeszcze nie wybieram bo słomiana wdowa jestem ........ i tak bede miec przez najbiższy czas ze noce samotne bede spedzac.... :mad: ;)

reklama

Natalko chyba nie wiemy......... a nr. gg zdaje sie nie mamy za bardzo przynajmniej ja nie mam żeby ją ścignąć.......

Wańdzia Paulinka to ma te oczęta jak Bambi normalnie!!

Do góry