reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Hejo :)

U nas też upał masakryczny :( Ja już chyba wolę taką dupianą pogodę jak wcześniej była ::) Czy Wasze dzieciaczki też mają potówkę ??? Kamil ma na pleckach i ramionkach takie drobne krosteczki :( To chyba potówka, choć po domu biega w samej pampie :(

Beatko gratulacje dla męża :) No i 3-mam kciuki za jutrzejsze wyniki :)

Cyprysiowa czyli Cypryś nie przybrał tak wiele, skoro 500 g za ponad miesiąc :)

reklama
bartys moja Ada pomimo tych upałow az tak sie nie poci :)
Beacia to pewnie, ze do tego czasu musisz sie nacieszyc mezem, nie bede Ci sie narzucac - nawet bym nie smiala ;) i gratulacje dla mezulka - pana magistra ! ;D dzis moja bratowa obronila sie ale licencjata oczywiscie tez na 5 ;)
Kamila to i tak Cyprys duzy chlop ;D

moje dziecie za duzo dzis spi az mi sie za nia teskni i nie moge jej dobudzic ::)
wystawilam karuzelke i mate eduk. na allegro - za ta kaske kupie kojec - przez Natalke zachorowalam na niego ::)

bo czy wasze szkrabiki zwracaja jeszcze uwage na karuzelki ???

Hej

U nas burza niesamowita , ale chyba sie ma ku końcowi :laugh: na szczęście bo sama jestem w domu a sie boję strasznie ::)

Paula Filip też był dzisiaj baaaaardzo marudny niewiem czy to pogoda czy zębole mu wychodzą ::) ale już od godzinki śpi maluda :D

donia u nas teraz wlasnie chyba zaczyna przechodzic burza,ale byla niesamowita,wichura sie zerwala,ciemno jak w nocy i jazda :D musialam zdjecia porobic :)

bartys no wlasnie sie zdziwilam ze tak malo przybral bo zawsze przybieral ponad kilo,ale lekarka mowi ze przez pierwsze 6 miesiecy najwiecej a pozniej juz powolutku a zreszta to on malo jesc zaczal.

joeey a pewnie ze duzy ;)

Kamila ja to jak zaczęło wiac to biegałam po podwórku i goniłam suszarkę z praniem :D i basenik Filipka :D i musiałam okna w aucie pozamykać :D a później wyłączyłam korki i siedziałam cicho jak mysz pod miotłą ::) :laugh:

hihi Donia no jazda burza i w takim duzym domu samej ;)
u Nas tez ciemno ale nie pada :) pomylka - wlasnie spojrzalam w okno a tam blyska juz nawet ! :p

hehe donia dobre :) my w pospiechu moje kwiatki z balkonu zdejmowalismy bo bym miala po kwiatkach,basenik malego przykliszczylismy krzeslem i stolikiem hehe,sprzety tez wylaczylismy i jedlismy czeresnie heh

U nas juz świeci słonko :laugh: więc idę pranie wystawić ::) ale za to nie trzeba juz podlewac truskaweczek i trawnika :laugh: :D tak mocno popadało

reklama
Do góry