reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Paula tak, te krosteczki są raczej czerwone, ale takie naprawdę drobne są .. Te zmyśle, że to potówka :(

Dziewczynki czy myślicie że nasze dzieciaczki nadaja się do zamoczenia ciałka w basenie takim ze zwykłą wodą z wodociągu ??? Mój męzuś już nie może doczekać sie "pływania" z Kamilkiem ::) Problem w tym, że w do tej wody jest dodany antyglon ::) Jak myślicie ???

bartys chodzi ci o zwykla kranowe ??? Ja mialam zamiar dzis malego wsadzic do baseniku z woda ale przyszla burza.jak jutro bedzie taki upal to napewno go wsadze.Kapiesz malego w przegotowanej ??? bo ja od poczatku w kranowie,nawet buzke i jeszcze nie mial zadnych problemow

powiedzcie mi czym przykrywacie maluszki na noc ???
ja przykrywalam becikiem ale strasznie sie pocil,caly mokry byl,dzis przykrylam go poszewką od poduchy czyli naprawde cienko i teraz go poprawialam i znowu caly mokry :( a dodam ze mamy balkon otwarty.niewiem co sie dzieje :(

Przybylam aby zdac raport dietowy :)
dietke zaczelam w zeszly czwartek,dzisiaj sie wazylam i mam kilo mniej :) jak na tydzien to dla mnie dosyc duzo i jestem z siebie zadowolona :)

Bartyś ja własnie dzisiaj kąpałam Filipka w baseniku w wodzie z wodociągów oczywiście :D wkleiłam nawet zdjecia z tego wydarzenia :D

Kamila ja przykrywam rożkiem albo samą powłoczką z kołderki ale jak się odkryje to nie przykrywam :D bo widocznie za gorąco mu :D nie jest zimny więc ok

Cyprysiowa no oczywiście, że kąpię go w kranówie i taka też woda jest w tym basenie, bardziej chodzi mi o temperaturę tej wody ( jest raczej zimna, ale nie lodowata ) i o ten antyglon ...

Własnie dziś pierwszy raz położyłam spać Kamila w body z krótkim rękawkiem i przykryłam go pieluchą tetrową ... do tej pory spał w samym śpiworku z długim rękawem, takim jak zwykły pajac, tylko z dołem jak śpiworek ..
A co do odkrywania się, to nie sądzę, że dlatego się odkrywa że mu gorąco, to jest po prostu kwestia ruszania się we śnie. tak mi się wydaje ..

witam kolezanki....

moj Szymek spi w takim cieniutkim bawelnianym pajacyku i przyrywam go takim cieniutkim kocykiem!!!tez budzi sie spocony!!!i Bartys jestem tego samego zdania co ty ze poprostu dzieciaczki sie ruszaja i rozkopuja!!!

Oj nie bylo mnie trochu bo oczywiscie mialam klientke na tipsiorki i juz jestem po!!zaraz pojde spac bo padam po tym tak upalnymm dniu-wytrzymac sie nie dalo!!!!

reklama
bartys aaa to sie nie zrozumialysmy :D  jak bede malego wkladac do baseniku to napewno do ciepljszej wody,tak slyszalam bynajmniej ze do cieplejszej trzeba

Do góry