reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

PAULA - jesteś...
Jeżeli możesz, masz chwilke czasu to zamieść moje fotki w albumiku.
Masz moją zgodę.
:-)
Pozdrawiam i dziękuję

reklama
Wandzia jak tak zachwalasz to kupię sobie ja używam i cieni i Eyelinera a ten faktycznie tani w Avonie płaciłam z 20 zł w promocji kupie sobie też i cienie jak wróce bo juz nie zdąrze przed wczasami

No my tez juz po spacerku... nie ma bata, nigdzie nie wychodze z mloda przed 17-ta... Za goraco... W ogole wczoraj w nocy tzn kolo 23 na dworzu bylo cieplej niz w domku !!!! szok, co ???

wrocilam ze spacerku i normalnie czytam i nie moge z was jakie wagi mi tu sypiecie hehe

Ja obstawialam ponad 10 ...a no dobra powiem najpierw ze wygrała Paulinka ze swoja poprawka bo moj synus wazy tylko..........................................9600,przybrał tylko 500g.
paulinko kiedy mam sie ciebie spodziewac :D

aaa i chyba za duzym drukiem wpisalam o tym przyjezdzie we wlasnym zakresie :)

czesc! my juz tez po spacerze, zakupach i byczeniu sie na kocu pod drzewkiem, zwiałyśmy do domu bo tu jednak chłodniej, "tylko" 25 st. ;D przed 19 sie nigdzie juz nie wybieramy :)

no i nie zdążyłam wziąć udziału w konkursie :(

a Ida mnie dzis tak ugryzła w cycek ze sie zastanawiam czy nie bede musiała jej całkiem odstawić jak mi tak częściej bedzie robić ??? :(

na razie

joeey pisze:
Asiu jak bedziesz jechala nad morze koniecznie wez kilka waznych dla Majutka do apteczki, wlasnie w programie o tym bylo, koniecznie lacidofil, smacta, cos przeciwgoraczkowego, off na komary, reszty nie pamietam ::) oczywiscie wszystko tylko na wszelki wypadek :)

dzieki joeey a co to jest ten lacidofil ??? bo smekta to na biegunke tak ??? a o reszcie to pamietam :laugh: :laugh: :laugh:

U mnie wszystko takim samym drugiem albo ja jakaś niekumata jestem

A Maja przybrała tylko 300 g i waży 8100

reklama
Do góry