reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Hejka dziewczynki!

Dzięki serdeczne za kciuki i pamięć! ;D

Już po wszystkim tzn nie wiem czy zdałam, bo to egzamin pisemny. Wyniki jutro po 12. Jestem niemiłosiernie zmęczona. Normalnie padam z nóg. Mam nadzieje, że dostanę pozytywną ocene, choc tak zagmatwałam całą estryfikacje, reakcje i cały proces technologiczny, ze nie wiem jak do tego odniesie sie pan profesor. :p

A poza tym mój mężus sie dzis obronił! I ma 5 na dyplomie! Jest szczęśliwy! ;D ;D ;D

reklama
Natalko - oczywiście, że podobało mi się nasze spotkanko! Mam nadzieje, że dobrze się poznamy i że nasze dzieciaczki się polubią! :laugh: Też jestes przesympatyczną osóbką! ;D ;D ;D

Joeey - przykro mi! Ale na pewno zdasz następnym razem! Trzymam mocno kciukaaasy! Bardzo mocno! ;D A co do spotkanka to ciężko mi cokolwiek powiedzić, bo nie wiem czy akurat po weekendzie nie pojedziemy do rodziców. Bo mój mąż wylatuje w czwartek następny do USA na 3 miechy i nie wiem czy nie bedzie chciał jeszcze z tatą się spotkac... :p

Od czwartku jestem z małym sama samiusieńka i juz mi smutno! ::)

Natalko - Mikołaj się nie rzuca, ale często sie budzi z płaczem w nocy. Nawet z takim przeraźliwym płaczem. Nie wiem co o tym myślec... :-[

MamoCyprysia - no ładniutko już Cypryś waży i super, że z niego taki dzielny chłopaczek! :laugh:

Wandzia czyli cos takiego jak lakcid ? Tylko ja w sumie nie wiem kiedy mam to dać podaje jak mi lekarz każe :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

tez juz wrocilam, mam dosyc, Ade wystroilam prawie na golaska, a sama wyskoczylam w dlugich jeansach ::) spocilam sie jak...... :laugh:

Asiu no lacidofil to samo co lakcid ;) to w sytuacjach gdy cos z kupka nie tak ;) mozna samemu zapodac ;)

Jezusicku czuję się jak skwarka...POWIETRZA

Kube chyba też ta pogoda umęczyła, zasnął właśnie co mu się już od baaaardzo dawna nie zdarzało o tej porze....nawet nie chciał jeść...tylko padł jakby nie spał od miesiąca

Dorotko już wkleiłam Twoje zdjęcia do albumiku :)

Kamila no niezupełnie zgadłam ale byłam najbliżej  :laugh: tak myslałam że Cypryś tym razem tak dużo nie przybrał :)
a co do kawy i buziaka to trzymamCie za słowo i jak będzie okazja to napewno skorzystam  :laugh:

Beatko napewno zaliczysz bardzo dobrze, bo zdolna z Ciebie kobietka :) no i gratulacje dla męża!!!!  :laugh:

Straszliwy upał i Kacper przez to marudny i płaczliwy  ::) albo może to ząbki to sie okaże....dobrze, że trochę zasnął to mogę dokończyć prasować  :p

Didi no to chyba zgubiła się gdzies po drodze ;)

reklama
Do góry