reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Dziewczyny, wiecie co... moja siorka wyszukala kogos na allegro kto sprzedawal bardzo tanie kosmetyki i zamowilam sobie cienie w kremie, w proszku i linery i jestem bardzo zadowolona, ale co to byla za babka, to nie wiem, bo zamowienie bylo na moja siorke...
ale postaram sie znalezc cos.
ooo...mam... to ta babka... i naprawde jestem zadowolona ze wszystkiego, mimo ze takie tanie :)
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2574015

A ja NIE makijażuje się :-) wogóle

Używam tylko balsamów ujędrniających, perfum, dezodorantów w kulce, kremu do rąk, twarz myję żelem (pianką) i sporadycznie kremuję.

Na mnie firmy kosmetyczne by splajtowały.

pisze tylko ze Pipiś wazy pewnie 9900.Jak zgadlam to zapraszam kamile do siebie tez na koszt wlasny (to sie wyrowna )spadam na spacer.papapapa

reklama
My już po spacerku...jest tak gorąco że uciekliśmy do domu :p w cieniu 30 stopni ::) pójdziemy na spacer przed wieczorkiem jak nie będzie burzy bo cos się na to zanosi ::)

wlazłam tu żeby zobaczyć ile waży Cypryś a tu Kamila nadal nas trzyma w niepewności :(

Kacperek wypił herbatkę i zasnął z tego upału, więc ja lecę uporać się z tą górą prasowania ::) ....Didi oddaj mi trochę tej Twojej energii ;)

Do góry