reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Witam z rańca.

Ewela ja też się nie wyspałam, bo do 2 układałam puzzle dla Ziemzi.  ::)  :p Już mam ponad połowę ułożone, dziś muszę skończyć, więc pewnie też się nie wyśpię. Pocieszam się, że i tak bym nie spała, bo Ingusia przebudzała się cały czas i płakała przez sen. Czy Wasze maluszki też się tak rzucają po łóżeczku?

Sorbuś pieluszki do pływania kupuję na basenie. Używamy Huggies 7-12 kg i dla Ingusi są w sam raz, więc na Maję też muszą być dobre.  :) A co do przeprowadzki to przeprowadzamy się z Gdańska do Olsztyna.

Jeśli chodzi o smoczki to my mamy chicco i z tego co wiem jest powyżej 4 miesiąca i potem dopiero po 18, albo coś źle zrozumiałam... możliwe, muszę jeszcze zapytać dokładnie.

Wandziu jak miło Cię w końcu widzieć!  :laugh: Tylko nie siedź za bardzo nad tą Twoją pracą mgr, bo jeszcze dla nas czasu nie będziesz miała.  ;)

Gochna, Cyprysiowa ja też się nie mogę odgonić od tego mojego chłopa. Tłumaczę sobie, że jest spragniony po całym tygodniu... Nie wyobrażam sobie co to będzie jak będziemy ze sobą 7 dni w tygodniu...  ;) :laugh:

Joeey co za dupek!!! Nie rozumiem po co facet robi egzamin- po to, żeby uwalić jak najwięcej osób? pokazać swoją wyższość nad nimi?  :mad: Przeceiż wiadomo, że i tak tego nie będziesz pamiętać, chyba, że będziesz z tego korzystać w pracy.

Ale Ingusia dała mi wczoraj popalić! Nie mogłam jej ani na sekundkę odłożyć na leżaczek... ręce mam do samej ziemi!

Cypryś waży 9950 ???

Donia ja ostatnio o Tobie myślałam i nawet miałam napisac ale zapomniałam  :p ale dobrze, ze już jesteś :)

Natalia Kacperek przesypia ostatnio całe noce więc nie wiem, czasami budził się z płaczem, ale nie zauwazyłam zeby sie przy tym rzucał  ::)

Halutko:)

Kuba nadal kaszle :(, w nocy się wybudza... już nie liczę ile razy idę do niego...taki jest biedniutki:(

Ja śniadanko zrobiłam wszystkim chłopakom a samej też już mi się nic nie chce...zapowiada się znów upalny dzień.... nie wiem jak ja to zniosę przy garach.....prywatną saunę będę miała w kuchni...no ale nie ma co narzekać:) lepsze słonko niż te deszcze co nam niedawno jeszcze nie dawały spokoju.....

nie no trzeba iść coś zjeść bo mi w końcu żołądek do kręgoslupa przyrośnie

reklama
:D :D ..

ja juz posprzatalam..odkurzylam umylam podloge..i wstawilam pranie z maskotkami ..:D ..ktore wydamy sasiadowi maniakowi maskotek do samochodu bo lubi jak ma kolorowo.. :D :D ..aaa  zapomnialam sie pochwalic ze mojemu synalkowi kupilam a raczej znalazlam w lumpiku super fajny plecaczek kubusa puchatka..jak wypierze sie i wyschnie wstawie foto tam gdzie trzeba..:D :D

Do góry