reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wracam z albumiku...
Kubus niezly amant - juz zaprasza laski do kojca i na kocyk ;D ;D ;D
Weronisia slicznie obgryza pazurki :) hehe no i ten bodziak sliczny ;D ;D ;D
Zdanka - a Paulinka bardzo podobnie spi, trche bardziej jednak na boczku, ale generalnie to podobnie :)

reklama
Magdus - nie pomoge Ci w tym temacie... ale moja "genialna" tesciowa zawsze sobie odmacza w wodzie a potem wycina - jezeli chodzi Ci o odciski pod stopami... ja takich nie mam i sie ciesze :)

A jak juz jestem na watku o urodzie, to musze sie pochwalic, ze coraz czesciej robie sobie makijaz :) odkrylam fantastyczny cien w proszku i sie nim uwielbiam malowac ;D ;D ;D

Czesc dziewczyny..witam z rana...

Tak strasznie sie nie wyspalam bo Szymek budzil sie w nocy!!!a teraz juz od 5.30 gada i idzie....a ja ledwo wiedze na oczy!!!moze kimne sie pozniej jak on walnie sobie drzemke!!!!

TRZECIA :)

Witajcie niewyspane mamuski..:D

ALutek jeszcze spi ..a mamuska juz pije herbatke..:D..jestem powiedzmy wyspana..:)..bo jak tu w tym upale spac dobrze..:D no i majac ojca ktory wstaje juz przed 6 i halasuje na caly dom..:)

moj tata.. mowi jak zadlugo sie spi to czlowiek zaczyna gnic..hahahah..:D ;D..albo ze oczy zgnija od dlugiego spania..::D:D

ide zrobis sobie sniadanko i bede szukala jakis fajniusich osrodkuw do naszego zlociku ..ale Wanda chyba znalazla taki jaki szukamy..:)

Magdus u nas też nieraz z małej sprawy albo nawet z niczego robi się afera ::) tyle że my sie nie wyzywamy, nigdy złego słowa na siebie nie powiedzieliśmy nawet w złości :) no ale najlepsze są kłótnie o pieniądze ;) ....biedna Hania, że musiała być tego świadkiem, no ale dobrze że już się pogodziliście :)

Właśnie Ana co tam u Ciebie? byłas już u lekarza???

Wanda no przynajmnie byś tak publicznie nie mówiła że kupujesz magistra ;) ;) ;) ;D

mówią, że kto rano wstaje temu Pan Bóg daje :)

reklama
Witam!!

A ja od 7.00 w pracy. Pobudtkę mam w dni robocze o 5.40
Na szczęscie moją WeroNisia całąnocke ładnie prześpi (niekiedy sie wybudza, ale wystarczy podejść, powiedzieć CCCCCcccciiiiiiiiiiiiii i zasypia znów)

Pozdrawiam

Do góry