reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Kacperek zasnął :) jak wstanie to idziemy na spacer bo potem będzie za gorąco, już jest 25 stopni w cieniu :p
w południe sobie popracuje, bo cała gura prania czeka ::) a dopiero późnym popołudniem znów pójdziemy na spacer

reklama

hajo

Wandzia dyplomówke moge Ci sprzedać  ;D temat Koncepcyjny projekt kanalizacji dla wsi o 1500 mieszkańców wraz z oczyszczalnia scieków moze być ??? Fajne i ogomne rysunki tam są sama robilam  ;D ;D ;D moze spodoba sie Twojemu promotorowi  ;D ;D ja dostalam 5  ;D ;D ;D

a wogole o czym piszesz ???

Dor wspolczuje tych pobudek o 6:40 :o strasznie wczesnie :p

my tez juz na nozkach - pieknie sie wyspalam ;D wiec humorek lepszy ;)

Paula rany..codziennie robisz pranie i prasowanie - to tyle sie tego zbiera czy przebieracie sie po 3 razy dziennie ??? ;D

moj maz ma dzisiaj wolne ::) pojechal tylko na chwile do pracy

a ja robie dzisiaj goląbki wiec mykam zeby szybko sie ich pozbyc ;D ;D ;D

aaa Magduś to fajnie ze sie portfelik znalazl ja zgubilam calkiem niedawno dowod i karte do bankomatu ::) ::) karte oczywiscie zastrezglam ale mam pewne podejrzenia ze te wlasnie rzeczy sa w samochodzie meza bo ostatnio to cuda tam znajduje np. 5 klkulator bo maz wciaz twierdzi ze gubi i kupuje nowe ;D ;D tylko jak on juz przyjezdza to mi sie szukac nie chce ale dzisiaj poszukam ;D

Joeey ostatnio nazbieralo mi się tyle, prałam ubranka w których teraz Kacper chodzi i takie które kupiłam na allegro no i babcia tez ostatnio trochę przysłała, niektóre jeszcze sporo za duże ale wolę poprać i schowac czyste do szafki ::) :)

Gabi ja wczoraj jadłam gołąbki :) u mamy ;D a Paweł jadł biały barszcz z przed 3 dni ;)
a Ty jakie robisz gołąbki? takie ptaszki czy z kapustą? ;) ;) ;) hihihi

Wanda zdradź na tajemnice jaki to cień ;D

Ja teraz jak są takie upały to maluje tylko oczy tuszem no i czasami cienie nakladam ale póki co nie uzywam żadnych podkładów ani pudrów...niech mi się buźka opala :laugh:

Wy tu o golabkach ja nie jadlam sniadanka bo mam takiego lenia ze nie chce mi sie zrobic!!!!

Paula ja tez mam prasowanie wiec biore sie do pracy poki maly spi,bo pozniej juz nic nie zrobie!!!!

Witajcie

Filiponek dziekuje bardzo za życzonka :D

Długo mnie nie było ale jestem na bieząco poprostu nie pisałam czego i taknikt nie zauwazył ale to tylko jakieś trzy tygi więc luz :D ;D

Gabi no to mamy dzisiaj taki sam obiadek :laugh:

Paula pytałaś kiedyś o trampoline , wiec tak mam taką w ogrodzie średnic jej to 3 metry fajnie isę skacze :D

Wczoraj dostałam krzesełko do karmienia od koleżanki wiec jeden wydatek mniej :D

i jeszcze wiecie co ostatni sie poryczałam jak sprzedawałam swoje auto tak mi było zal go a facet który kupował jak to zobaczył to sie nie targował mój maż powiedział ze niezły sposób na sprzedawanie ;D jakas dziwna jestem ale się szybko przywiązuje do różnych rzeczy :D ;)

reklama
czesc.
Wlasnie wrocilismy ze szczepienia.Moj maly bohater nic nie plakal :) oczywiscie go zwazylismy.Także robimy co miesieczny quzik :D Ile waży Cyprian ??? Dla ułatwienia dodam,ze na zeszłym szczepieniu czyli 10.05 wazył 9.100

Do góry