reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

uwaga uwaga...pisze teraz 2000 posta!!!!!!  ;D ;D ;D

Zdanka jak Karina przyleci to oczywiście zmówimy sie na warszawskie spotkanko  :laugh: :laugh: :laugh:

Wanda śliczne zdjęcia :) Paulinka słodka :) a najbardziej rozbroiło mnie zdjęcie Paulinki i Wiktorka jak śpią razem na łóżku  :D no i oczywiście MATKA POLKA  :D :D :D

my zjemy obiadek i też zmykamy na spacerek  :)

Narazka.

reklama
ha! a mnie może uda się wyjść wcześniej. Dawniej to byłam bardzo niechętna do jakichkolwiek wyjść słuzbowych z biura na zewnątrz, a teraz wykorzystuję każdę okazję żeby choc chwile wcześniej byc z córcią. No i mój kolega zza biurka idzie mi na rekę.
Magduś, powodzenia w nauce i w egzaminach!! najwidoczniej Hania uważa, ze powinnaś dotlenic sie przed nauką - nasze Dzieci wiedzą co dla nas dobre!

Hejo :)

Natalko jak to miło kilka słów od Ciebie usłyszeć :) Dziś jedziemy znów do teściów na kawę więc zobaczymy czy dalej będzie to samo ... Ja mnówiłam już Marcinowi jak się z tym wszystkim czuję, to on się trochę wkurza, a trochę mnie niby rozumie  ::) Najlepiej by było żebym to ja wyluzowała ale jakoś nie potrafię :( :(
Cieszę się, że spotkanko z Beatką udane :)

Steffi my się koniecznie musimy spotkać jak będziesz w Grajowie w któryś dzień ! My jeździmy do teściów na Chorągwicę a mieszkamy w Wieliczce, więc to jest rzut beretem :)

Sorbek mój mąż ma rodzinę w Olkuszu więc wiemy, że dużo ludzi mieszkających tam pracuje w Krakowie, bo tam chyba ciężko o pracę :(

No to trzeba rzucić jakis termin i miejsce na to spotkanie ! Jeśli weekend to który ? i czy sobota czy niedziela ??? Ja proponuję w takim razie niedzielę 9 lipiec, skoro Sorbek dopiero wtedy może ... Tylko gdzie ???

a morze każda napisze gdzie i kiedy jedzie na urlop bo może się okarze że ktoś jedzie w tym samym terminie w to samo miejsce ;D
co wy na to ?? ;D
my na urlop jedziemy 14 sierpnia do Srbinowa koło Mielna ;D

a my się wybieramy 13 sierpnia na tydzień w Karkonosze - do Karpacza i Szklarskiej Poręby (Agatka ma z nami podziwiać góry z prespektywy nosidła, ciekawe, czy nam sie to uda??) i może potem jeszcze gdzieś we wrześniu nad morze

Zdanka - Ziemzia to raczej na trojmiastowe spotkanka sie pisze a nie na warszawskie ;D

Paula - no zdjecie jak dzieciaki razem spia jest boskie... a najlepsze jest to, ze wtedy oboje byli chorzy.. Paulinka miala chore oskrzela a Wiktor angine chyba :) Jak sie dobrze przyjrzec to widac Wiktorka zmeczenie :( A to bylo u Pawla w Poznaniu - tam gdzie wynajmowal pokoj, na dzien przed podpisaniem umowy notarialnej :)

Wanda nie w temacie jesteś ;) Ziemzia przeprowadza się do wawy i to jeszcze na tą samo osiedle co Klucha i Agnessa a i okazało się jeszcze że na tą sama ulice co Klucha ;D świat jest mały :D :D :D

reklama
Do góry