reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

zdanka pisze:
Wanda nie w temacie jesteś ;) Ziemzia przeprowadza się do wawy i to jeszcze na tą samo osiedle co Klucha i Agnessa a i okazało się jeszcze że na tą sama ulice co Klucha ;D świat jest mały :D :D :D

Ze co ??? ??? ??? a ja nic nie wiedzialam !!!!!!!! Co prawda czytalam ostatniego posta Natalii ze bedzie tesknic, ale nie wiedzialam ze chodzilo o przeprowadzke !!!! A przybliz mi Zdanka cos wiecej na ten temat, bo juz raczej tak bardzo sie nie cofne :( Tak to jest, ze przez ta przeprowadzke zgubilam bierzacy watek...

reklama
Bartys ty to normalnie czytasz w moich myslach tylko że ja miałam napisać sobota 8 lipca ;D ;D ;D ;D
Mnie w sumie obojetne to niech każda napisze czy lepiej sobota czy niedziela i ustalimy wtedy a miejsce to moze rynak bo wszyscy wiedza gdzie jest ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Wanda Ziemzi mąż teraz ma prace w wawie a więcej napisze Ci sama Ziemzia bo ja nic więcej nie wiem
p.s.Ewa nadal śpi moje dziecko dziś nie spało tylko 2,5h  ::) ::) ::) juz nawet otworzyłam jej okno w pokoju żeby ją walenie obudziło a tu nic (ostatnio zamykam okno wted kiedy śpi bo ocieplaja nam blok i nam walą ,stukaja itd..) ciekawe co ona w nocy bedzie robiła a miałyśmy iść dziś jej uszy przebić ciekawe czy się wyrobimy  :p

no ładnie..nie bylo mnie tylko pol dnia a tu tyle naprodukowalyscie >:D

slicznie slicznie... na spacery sio w nie tu siefziec i pisac ..a pozniej my biedne ktore bylysmy zdala od kompa musimy tyle nadrabiac >:D

ahahaha :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

czesc laski
nadrobilam grudzien ale nie mam czasu odpisywac wiec zapewne bede pisac na raty bo Ola jest dzis wyjatkowo marudna zreszta teraz odkrylam czemu...a mianowicie dzis konczy 7 miesiecy o rany ::) jak to leci ........................... i wychodzi drugi zabus.Bardzo marudzi , smaruje ja mascia dentox i daje schlodzone gryzaczki mam nadzieje ze szybko sie przebije do konca i Ola skonczy marudzic. ;D

A tak to ni mam czasu, trza ja nosic na raczkach a do tego ucze sie na prawo jazdy i wieczorkiem rozwiazuje testy takze nadrabiam Was na raty :laugh:

DLA OLENKI PIEKNE ZYCZONKA SAMEJ RADOSCI, MILOSCI, A PRZEDE WSZYSTKIM BEZBOLESNEGO ZABKOWANIA ;)

nadrobilam w koncu ufff...
dziewczynki naprawde jestescie cudowne i kochane, niestety kciukasy nie wystarczyly kiedy wiedzy brak ::)
egzamin byl o 11 rano i trwal 15 minut, to czas na 3 pytania - kazde z innego dzialu, jak prof podyktowal zalamalam sie - nie znalam odpowiedzi na zadne !!! a uczylam sie naprawde duzo, a ten skur...zapytal o szczegoliki, ktore po 10 minutach znalazlam w koncu w tym jego 500 stronicowym skrypcie ! plakac mi sie chcialo po wyjsciu, zalowalam, ze wybralam takie studia, a poniewaz jak sie wali to wszystko, Artek wczoraj tak mnie wkur...ze mialam i jego dosyc :mad: ale juz powoli dochodze do siebie w mysl zasady, ze co Cie nie zabije to Cie wzmocni, a wszystko oczywiscie przede wszystkim dzieki Adzie - to ona daje mi sile - wystarczy na nia spojrzec i egzamin wydaje sie blahym zdarzeniem ;) pomimo, ze rzygam juz tym prawem cywilnym i znam polowe kodeksow nie poddam sie i we wtorek pojde na konfrontacje ustna ! :)

to tyle o mnie...my tez z tydzien czasu uzywamy nowych smoczkow od 6 m-cy ;)
Natalak a nie mowilam, ze czesto bede w Olsztynie :laugh: :laugh: we wtorek znowu tam jestem, moze Beatka by zechciala sie ze mna spotkac ??? chociaz pewnie sie jeszcze uczy :p
Wandzik moge Ci obiecac, ze jak zalicze ta cholere to laduje du..w pociag i przyjade do Ciebie na 2 dni albo jakos inaczej sie zgadamy :)

reklama
halooooo czy ktos tu jest ???
no odpuszcze Wam nie musicie czytac tego dlugasnego posta powyzej i odpisywac :laugh: :laugh: tylko sie odezwijcie ;D

Do góry