reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ketsa, Moskito witajcie po krótkiej przerwie :) fajnie, że już jesteście :) czekamy na zjęcia ze spotkania  :D

a ja umyłam głowe i ze spaceru narazie nic z tego, chociaż i tak narazie za gorąco więc wybierzemy sie po południu...

reklama
Moskicior no prosze to widze że już macie ncleg u znajomych zaklepany ;) to dobrze bo dzieki temu sie zobaczymy ..... to fajni ci znajomi ;D

Asia ....no a nam niestety na zadne urlopy sie nie zanosi....jak sie udadza jakies spontaniczne wypady na jakis czas to bedzie fajnie.... ale ja chyba nawet tak wole.... :p ....no chyba że by nam do Pragi w końcu udało się..... ale raczej wątpie bo to teraz nie wiadomo czy z dzieckim czy bez....a le z dzieckim to jeszcze za wczesnie na taki wypad jednak....moze za rok...
No a tak w ogóle to my mamy w górach mete właśnie niedaleko Moskitów i tam lubimy jezdzic kiedy chcemy na ile chcemy .... tak że super wygoda to jest

Ketsa - no fajni fajni Ci znajomi!!hehehehehehehe !! umówiliśmy sie z nimi ze zrobimy odwet za ich wizyte u nas!!i tak w kółko chyba będziemy jeździć ;D ;D ;D ;D

a co do naszego spotkania - dziewczyny - nie ma to jak oberwanie chmury w momencie gdy sie planuje grilla!!!robiliśmy sobie grilla na balkonie, dobrze ze nikt nie zleciał na trawnik - bo balkon na pięterku i jeszcze nie posiada barierek ;D ;D ;D

buuu... jaka tu cisza... wszystkie pewnie spacerujecie z Maluszkami, a ja tu musze siedzieć w pracy. Zazdroszcze Wam! Miłych spacerów Wam życzę i niech Dzieciątka witaminkę D3 "łapią"!

A w weekend my wybieramy sie nad jezioro ze znajomymi, którzy mają Zuzkę 3 dni młodszą od naszej Agatki. Dam troche odsapnąc Mamie od wnuczki no a przede wszystkim od nas! A wiecie, jest u nas moja Mama z Agatka juz prawie miesiąc i ejstem w szoku jak mój Ojciec za Nią tęskni, pisze maile, dzwoni, o wszystko wypytuje, wysyła zdjęcia... normalnie szok. Jeszcze dobrze im taka rozłąka na troche zrobi...

kurcze... fajnie macie tam na poludniu... a ja nie mam teraz nikogo oprocz zapracowanej Aussie :( W Bydgoszczy co prawda czasem jestem, ale glownie na egzaminy teraz :( buuuuu
Zazdroszcze spotkania :)

witam

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA AGATKI  :-* :-* :-* :-* :-*

Joeey powodzenia

dziewczyny zazdrosze wam tych spotkań już nie moge się doczekać spotkania w wawie

Ewa też piszczy wiszczy i "chodzi- pełza" po całej podłodze to tak śmiesznie wygląda  ;D
smoczek zmienilismy juz dawno temu  :)

to kto na warszawskie spotkanko się pisze z tego co pamietam to
Karina,Klucha,Ziemzia,Agnessa,Paula,Hanka i ja ;D ;D
to teraz czekamy na przylot Kariny i możemy się spotykać  ;D

reklama
czesc tylko witam sie i spadam,chce sie uczyc ale moje dziecko jest niezwykle marudne! wiec chyba pojdziemy na spacerek moze tam nam bedzie lepiej niz w domu bo widze ze nauki i tak nie bedzie i tak.No to tyle papaapap

Do góry