reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

OOOOOOOojeeeeeeja
Baby zlitujcie sie bo co chce cos napisac to tyle postow dopiszecie ze jej.... i tak w kółko........ wiec na razie nie czytam dwoch ostatnich stronek .....tylko napisze co mam i dopiero sie wezme....

No to chcialam usprawiedliwic kilkudniowa nieobecnosc....z powodu spontanicznego polowania na komary....... zrobilismy sobie ktotki a intensywny wypadzik......i nawiedziliśmy Moskity....... zdjecia mam nadzieje ze pani Małgosia wrzuci jakieś fotografije....... No ale było bajecznie!!!!!!!

A rzuciło mi sie też coś w oczy że coś knujecie żeby w Krakowie wymodziś....jak najbardziej jestem ZZZZZZZZZAAAAAAA i trzeba tylko konkrety ustalic

reklama
Cyprysiowa tez słysząłam

I zapomniałam napisać że Joeey, magduś i Baetko zdacie na pewno grudzień trzyma kciuki :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Wandzia
super foteczki Matka Polka i śpiące brzdące najfajniejsze :laugh: :laugh: :laugh:

(h)anka dobrze że cię przydybałąm bo nam sliczna Agatkę pokazałaś :laugh: :laugh: :laugh:

A Cyprys faktycznie opalony i cudny ;D ;D ;D

Powitania zasyłam!!!!
Po 1................Kochanym maluszkom przesyłamy buziaki wielkie i nieco opóźnione życzonka ;D

Po 2...................Jak juz koleżanka sympatyczna pani Monia pisała - nie było nas przez weekend - bo nam spontaniczne spotkanko wypadło ;D cudowna sielanka, w znakomitym towarzystwie!!! zdjęcia wkleje :police:

Po 3...........hehe - mi spotkanie z podkrakowskimi i krakowskimi babiszonkami pasuje jak najbardzie!!hehe - taaaa - jetem spod Krakowa - 100km - ale to zawsze pod Krakowem ;) ;D ;D czekam na termin!! mi pasuje - bo mam takich znajomych pod Krakowem u których możemy sie zatrzymać ;) ;) ;D ;D ;D (chyba)

c.d.n.

Moskito i Ketsa witamy z powrotem leniuszki!!!!szykujcie sie na zjazd w Kraku!!!!!!A no i czekamy na fotki z wypadu!!!!!!

Wadndzia super zdjecia!!!!!!!!!!

napiszcie kiedy na wakacje jedzieci i czy w ogóle bo ja od 7 lipca jestem już w Olkuszu więc mogę bez problemu w którys weekend :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Sorbuś, my z tydzień temu zmieniłyśmy smoki na wieksze - i te uspokajacze i do jedzenia. Miałam do tego powód tym bardziej, że od jakiegos czasu walczymy co jakis czas z pleśniawkami, więc szukam wszelkich sposobów na pozbycie sie ich zupełnie. No więc jak juz zmianiałam smoki to na większe, jakoś poszło, choć zaskoczenie było! Niestety jakies pleśniawki w dziobku nadal od czasu do czasu są i Agatka wymalowana gencjaną jak jagódkami wtedy

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZEJ AGATKI!!!!CALUSOW 102 PRZESYLA CIOTKA EWELINA Z SZYMUSIEM!!!!!!

No brawo Moskito to sie chwaili!!!!my wybieramy sie nad mozre ale ok 12 sierpnia takze lipeic do dyspozycjii!tylko bedziemy mieli przyjechjac autobusem!!!!!

reklama
Do góry