reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

ehh jakie śliczności w albumiku ::) ::) ::) ::)
ja też się nie mogłam oprzeć i wkleiłam zdjęcia Ewuni
a teraz już powaznie papaaaaa bo jak o 6 budzik zadzwoni to go walne o sciane ;D ;D

reklama
witam z rana wszystkie mamusie i dzieciaczki..:)

my juz na nozkach ..idziemy szybko do sklepu ( znaczy sie babcia idzie)..a my przygotowujemy sie do wyjazdu..:)..bo dzisiaj jedziemy na dzialeczke do 2 dziadkow nad samo jeziorko ..:)

Pati..pogoda piekna a Wyw takich bluzach i swetrach siedzieleiscie jestem w szoku naprawde tak zimno bylo??

no ale foteczki dzieciaczkow przecudne..najbardziej podobal mi sie Ciągnacy wozek Roland..ahaha..fajnie to wygladalo..:)

ok..zmykam do lazienki..

milego dnia .. i do poklikania pozniej

Didi zimno jest jak cholera. Brrrr... Zludne jest takie czysciutenkie niebo no i slonce tu jakos jasniej swieci, wiec na oko wydaje sie ze powinien byc upal a tymczasem pizdziawica jak w Kielcach na dworcu. Co w koncu zadecyowalas z tym lotem?

witam

my wczoraj cały dzien grilowalismy ale się objadałam ;D

Ziemzia gratuluje pierwszej nocnikówki ;) mojej siostry córcia jak skończył 6msc tez robiła kupke tylko na nocnik Tyle że ona zawsze robiła o tej samej godzinie ;D
Bartyś współczuje teściów ::)
Pati pierwsza zupka z wołowina? A mnie sie wydawało że wołowina na końcu gdzieś w 8msc ???

aOla - pewnie co kraj to obyczaj, a nawet wiecej co osoba to obyczaj. Mi powiedziano ze najpierw wolowina, potem kurczak, jagniecina i wieprzowina, a mojej kolezance tutaj lekarz powiedzial ze powinna zaczac od jagnieciny. Tak czy inaczej podaje najpierw sloiczki, maja wolowine z ziemniakami i dynia od 4 m-ca wiec ta daje. Chcialam juz Malcowi gotowac sama miesko, ale Roland upiera sie, ze sloiczkowe lepsze na poczatek. W sumie moze i ma racje.

Cyprysiowa wiem że czasem mozna zrobic głodówke ale mnie chodziło o takie czeste powtarzajace się.

Za pół roku matko kochana to ile ty chcesz shcudnac ???

Cześc kobitki

Pati ja dawałam mai już warzywka gotowane na dorosłym rosołku tzn na wołowinie i wszamała aż jej sie uszy trzęsły :laugh: :laugh: :laugh: także myslę że spokojnie można i daję jej tez cielęcinę bo jagnięciny to chyba bym nie kupiła a ptasiej grypy tez jej nie chce dawać ;) :laugh: :laugh: :laugh:

ufff to kamień z serca juz myślałąm żę aż tyle bedziesz na tej głodówce i zadrżałam :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
ach i jeszcze radze ustawic sobie gdzies zdjecie motywujace :) mi takowe wczoraj adrian na pulpit wrzucil :) pomaga!!!!. oto one :
obraz0419uu.jpg

Do góry