reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Natalia czaderskie fotki i mi sie szybko wyswietlily ! Ingusia przeslicznie prezentuje sie w tym stroju  ;D i z nad morza zdjecia urocze, szczegolnie te, gdzie siedzisz z nia na piasku  :laugh:

ja sie zegnam - dobranoc !

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MEGO ZIECIA STASIA EWUNIA DO TYCH ŻYCZEŃ TEŻ SIĘ DOKŁADA :-* :-* :-* :-

DZIEWCZYNY Z W-WY JA TEŻ CHĘTNIE NA TAKI GRUPOWY SPACEREK SIĘ PISZE DAJCIE ZNAĆ KIEDY I GDZIE

To super! Anetka Bartyś też mówi, że szybciorem się otwierają, także podaję Wam sposób na wklejanie zdjęć: www.fotosik.pl (dobrze jest zmniejszyć zdjęcia przed wklejeniem, żeby się krócej łądowały). Trzeba się najpierw zarejestrować, ale za to potem dajemy linka do naszych albumików naszym znajomym i nie musimy im przesyłać zdjęć. Możecie sprawdzić czy działa? http://nathalie13.fotosik.pl/albumy/24428.html

witam witam.....cos mi sie wydaje ze pierwsza!!!!

sorki ze mnie wczoraj nie bylo ale mialam urwanie glowy!Przyszlismy z mlodym ze spacerku ,kapanko i mamusia do klientki na tipsiorki takze nie mialam juz potem sily siadac!!!

hehehhe...zarza wam pokaze zdjecie,ale pierwsze ide poogladac dzieciaczki w albumiku!!!!

No wiec mamuski ale dalyscie czadu w albumiku!!!dzieciaczki przecudowne!!!!!

Steffi Kubus przecudowny i te oczka...beda lataly dzieuszki...

Gochna Idunia jak lalunia....

Joeey Adunia mala modnisia-cudenko poprostu z tej twojej malej damy...

Natalia jak patrze na zdjecia Iduni z baseniku to tak bardzo wam zazdrosze takiej zabawy bo u nas nie ma basenu przystosowanego dla niemowlat....a te zdjecia z nad morza...rewelacja....i Idunia na plazy uuuuu....niesamowite....

Wiolus Olunia przecudna na tych fotkach!!!

teraz kolezanki wkleje swoje zdjecie z nowymi wloskami!!!

siemanko mamuski.:)

my juz tez na nozkach...

zaraz zjemy sniadanko i wyruszamy na caly dzionek ale najpier musimy zatelefonowac ..bo jedziemy do dziadkow ( rodzice tatusia)...i czy beda w domku bo bede tlukla sie przez cale miasto no i zeby nie bylo jak juz bede pod drzwiami to ze klamke pocaluje i do domu bede gnala znowu przez cale miasto..:D ;D

wiec zyczymy milego dzionka i udanych spacerkow

reklama
Do góry