reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Hejka ;D

Oj, nie było mnie tu daaawno. Nie dam rady nadrobić coście natrzepały przez ten czas. ;)

Wandziu łelkam bek! :laugh:

Mam teraz cholernie trudny okres w życiu, bo pracy tyle, że nie wiem w co ręce włożyć... :-[ Powoli załatwiamy sprawy urzędowe w zw. z przeprowadzką - ZUS, US, UM, GUS, sąd, banki itp itd. W czwartek z rana jedziemy do Olsztyna się zameldować... No i poza tym powoli się pakujemy. Korki mam od rana do wieczora, z Ingusią dziś spędziłam 30 minut na zabawie i 30 na karmieniu i kąpieli... :-[ :-[ :-[ Mam doła jak stąd do Tatr. :-[ :-[ :-[ Jeszcze na dokładkę teściowa mnie denerwuje, bo mi nie pozwala brać małej nawet jak mam dla niej chwilę i znowu bawi się w mamę, czyli mówi mi co mam robić z małą, co jej dać do picia, kiedy przewinąć i tłumaczy co ona w danej chwili chce czy czuje. :mad: I na dokładkę jeszcze okres mam. :-[ Buuu... jestem nieszczęśliwa... :-[

reklama
No ja nie mogłam wcześniej się dopchac do kompa ;) :p
naszczęście mało mam nadrabiania ;)
Dzisiaj dzień spędziliśmy na dworze, Kacperek spał a ja sie opalałam :)

Ewela gdzie jesteś ??? miałaś nam się pokazać w nowej fryzurce!!! pewnie tak ją opitolili że teraz się wstydzi nawet siąść do kompa ;)

Natalio no bardzo Ci współczuje takiej sytuacji :( a do tego jeszcze teściowa no mnie szlag by trafił gdyby mi tak mówiła co mam robić. Dobrze, ze pomaga Ci przy małej kiedy Ty jesteś zajęta ale jak masz wolną chwilkę to powinna Ci ją oddać, żeby Ingusia trochę czasu spędziła z mamą. Ja z kolei marzę żeby ktoś zajął się choć trochę Kacperkiem, po całym dniu z nim jestem wypompowana ::)

Ketsa a ile ten sweterek-kamizelka w serek kosztował??? bardzo mi sie podoba :) może mogłabyś mi taki kupić dla Kacperka i przesłać, przelałabym Ci pieniądze i zwróciła za przesyłke :)

Bartyś a jak radość wypenia serce kiedy widzimy jakie nasze dzieciaczki robią postępy :laugh:

Joeey trzymam kciuki za Ciebie, żebyś szybciutko sie nauczyła, zeby samo do główki weszło i zebyś jak najszybciej zdała ten egzamin!!! :D

Joeey sliczne zdjęcia :) a najpiękniej Ada wygląda w tym kapeluszu na trawce CUDO!!! :laugh:

Gochna Twoje zdjęcia mi sie nie wyświetlają :(

Zmykam do łóżka....eee najpierw do wanny :)

DOBRANOC

Hejka ;D

Wandzik dobrze ze u rodzicow neta dorwalas ale moglabys miec juz w chacie no nie?

Natalko wspolczuje Ci ogromniascie, ja to nie wyobrazam sobie Ole z tesciowa zostawic masakra
Dzis Ola zostala z tatusiem bo ja mialam kurs na prawko i wiecie jak On ja uspal? hehe byla tak zmeczona(a zaznaczam ze zasypia tylko przy cycusiu :laugh:) robil jej a kuku , trzymal w pionie na rekach i robil raz w przod do sloneczka raz w tyl do cienia i bidulka tak zasnela  ;)

lece na inne watki

Natalka pomysl, ze przemeczysz sie jeszcze do tego 19 i pozniej bedzie juz tylko lepiej ! bedziecie wszyscy razem i na codzien :) nie łam sie kochana - bedzie dobrze bo musi byc ! :) :) :) :) :) :) :) :) :)

reklama
Kochane jesteście... Jak to fajnie mieć tak do kogo się wyżalić 24h/dobę.  ;D Twardkim trzeba być nie miętkim.  ;) Damy radę. Jutro ostatni dzień korków i chyba bym się schlała z tej radości, gdyby nie fakt, że jeszcze teściu przyjeżdża... :/ Kurza twarz, jak nie urok to sraczka...

Nawrzucałam Wam fotek do albumu sztuk 35 he he he.  ;D Mam fajny i szybki sposób na wstawianie zdjęć. Jak Wam się będą szybciutko otwierały to Wam zdradzę tą tajemnicę.  ;)

Najważniejsze:

bD-Elephant01.gif
Na dole róże, na górze fiołki, niech nam żyją nasze dwa aniołki!!! Buziaczki dla Stasia i Kacperka! 
bD-Elephant01.gif

Do góry