reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ja już po śniadanku i piję herbatkę ale nie zrobiłam przelewów bo Kacper mi nie dał...domagał sie jeść!!!

Kacper tez się poci na dworze, szczególnie główka, a ma tylko cieniutką czapeczkę, myslę jednak że to od poduszki, bo pewnie nie przepuszcza powietrza ::) a jak śpi to tez go przykrywam pieluszką, bo sama tez bym chciała byc przykryta :)

Dzisiaj zapytamy lekarz czy możemy wychodzić na spacer.

reklama
Wszystkeigo najlepszego dla naszego kochanego kangurka Atreiiu ;) :laugh: dużo zdrówka i żeby szybko przyleciał do Polski do swoich koleżanek i kolegów!!! :-* :-* :-*

Magdus Piotrusia przykrywam cienką pieluszka tetrową szczególnie jak swieci mu słoneczko na gołe nóżki Ostatnio nie przykryłam i potem miał czerwone od słońca Czapeczkę mu sciągam w wózku bo strasznie się pocił

wczoraj dostałam po raz trzeci @ ale to dobrze bo w poniedziałek wyjezdzamy do Zakopca na 4dni i powinien mi się już skończyć ;D Przed ciążą tampony zawsze używałam (oprócz nocy) i dziś mam zamiar do nich wrócic

Witam!
A my termin szczepienia mamy na piątek (16.06.) ale przychodnia ma tylko ostry dyżur, więc pójdziemy po niedzieli.

Waga? Wzrost? ... może by tak założyć wątek i tam tylko byśmy pisały ile aktualnie ważą i mierzą nasze maleństwa?? I dodatkowo może o nowych umiejętnościach, osiągnięciach brzdąców?

Ostatnie dane WeroNisi mam z 19 maja: ważyła wtedy równe 8 kg, a długości miała też równe 70 cm
Ciekawa jestem ile jej przybyło.

Pozdrawiam
Dorota z WeroNisią

Dziewczynki dziekje za informacje.To dzis ja tez przkryje pielucha.Zaraz jak sie obudzi to idziemy na zakupy na targ ;)heheposkarpetki i mozejakas super mega cieniutka czapeczke i zobaczymy,moze cos jeszcze sie trafi i jak Hani bedzie spala to jakies lumpeksowe szalenstowo zrobie,bo u nas jest taki jeden sklep z odzieza europejska w podworku i tam ja moge sobie zostawic na podworku ;)

W albumiku? No właśnie jest problem, bo trzeba mieć dużo czasu, którego jest brak

Mogę na prywatne e-maile przesłać w poniedziałek.

Paula dała mi swój mail - przepraszam, że jeszcze Ci nie przesłałam. Obiecuje, prześłę Ci moją WeroNiśkę i siebie tez :-)
Mój gg 1445798
Pozdrawiam

reklama
Do góry