reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wandzia miałam wątpliwości jak ją ubrać ale było dobrze, nie spociła się, to było rano więc jeszcze nie tak gorąco, poza tym na otwartym terenie zawsze chłodniej niż w mieście, u nas zawsze jest wiatr

reklama
my juz po spacerku i lumpeksowych zakupach..kupilam mlodemu fajna luze NEXTA..:D

a co do Geji..to racja perfumeria chodzaca doslownie ..nawet 1 kumpel tez ciotka handluje perfumami jzu od 9 lat a jest tylko o rok starszy ode mnie..:D...i jak dla mnie perfumy po hurtowej cenie..:D

lece poczytac coscie naskrpobaly..i chyba Natalia mnie szukala

didi no to zdecydowanie wada, my uzywamy zrolowanego kocyka i dzieki niemu Ada jest zupelnie sztywna ;)

DLA KACPERKA FUCZAKOWEGO OCZYWISCIE TEZ SLICZNE ZYCZONKA !!!

Ada..slicznie wyglada. na foteczkach..w tym kapelusiku wygladala jak kawiatuszek..:D

no i tak sobie wlasnie przypomnialam ze dzisiaj podczas lowow lumpeksowych malam w rekach maluski stroj kapielowy ..taki pistacjowy w kwiatuszki..tak sobie myslalam o jakies niuni..ale go nie wzielam..:(..a on takibiedny samotny w tych koszach lezal/..:D;D

gochnaR pisze:
Wandzia miałam wątpliwości jak ją ubrać ale było dobrze, nie spociła się, to było rano więc jeszcze nie tak gorąco, poza tym na otwartym terenie zawsze chłodniej niż w mieście, u nas zawsze jest wiatr
no jak uwazasz :) ja tez jestem na otwartym terenie, bo u rodzicow na wsi i od samego rana, tzn od 9 u nas, mala jest na bodach :)

witajcie z wieczorka  ;D

bylam w albumiku Joeey ale z Ciebie piekne zjawisko  ::) ;D ;D ;D ;D

maly spi ja tez mam dosyc dzisiejszego dnia chyba tylko pojde pranko pozbierac, kapu i nyny normalnie padam  ::) ::)

dla dzisiejszych malych solenizantow wszytskiego naj naj  ;D

aaaa WANDA witaj nam spowrotem bez Ciebie to nie to samo bb

Dziewczynki, ja jeszcze nie wrocilam :( narazie tylko goscinnie od siostry zagladam, a planowalam jutro wrocic do domku, ale pewnie jutro nie dojade... samochod mi sie zepsul i to dosyc powaznie :( Ale Pawel mowil mi dzisiaj, ze najprawdopodobniej jutro podlacza w domku neta :) takze sie ciesze :)

Joeey - Ada wyglada przecudownie !!!!!!

Gochna Ida super wyglada na tej łące - jak mala pszczolka

Joeey Ada to skorka z Ciebie zdjeta, co? ma sliczny usmiech :)

no i Kubus jakie duze oczka :)

Ewela gdzie zdjecie?? mialas sie pokazac jak Cie opitolili ;D

reklama
Do góry