reklama
didi
Fanka BB :)
my juz po spacerku i lumpeksowych zakupach..kupilam mlodemu fajna luze NEXTA..
a co do Geji..to racja perfumeria chodzaca doslownie ..nawet 1 kumpel tez ciotka handluje perfumami jzu od 9 lat a jest tylko o rok starszy ode mnie.....i jak dla mnie perfumy po hurtowej cenie..
lece poczytac coscie naskrpobaly..i chyba Natalia mnie szukala
a co do Geji..to racja perfumeria chodzaca doslownie ..nawet 1 kumpel tez ciotka handluje perfumami jzu od 9 lat a jest tylko o rok starszy ode mnie.....i jak dla mnie perfumy po hurtowej cenie..
lece poczytac coscie naskrpobaly..i chyba Natalia mnie szukala
didi
wlasnie Joeey..mam w planach kupic Alutkowi taka sama bujawke jak ma Ada...tylko jak dla mnie ma ona jedna wade,...moglaby miec szelki.. ;D
didi
Ada..slicznie wyglada. na foteczkach..w tym kapelusiku wygladala jak kawiatuszek..
no i tak sobie wlasnie przypomnialam ze dzisiaj podczas lowow lumpeksowych malam w rekach maluski stroj kapielowy ..taki pistacjowy w kwiatuszki..tak sobie myslalam o jakies niuni..ale go nie wzielam....a on takibiedny samotny w tych koszach lezal/..;D
no i tak sobie wlasnie przypomnialam ze dzisiaj podczas lowow lumpeksowych malam w rekach maluski stroj kapielowy ..taki pistacjowy w kwiatuszki..tak sobie myslalam o jakies niuni..ale go nie wzielam....a on takibiedny samotny w tych koszach lezal/..;D
no jak uwazasz ja tez jestem na otwartym terenie, bo u rodzicow na wsi i od samego rana, tzn od 9 u nas, mala jest na bodachgochnaR pisze:Wandzia miałam wątpliwości jak ją ubrać ale było dobrze, nie spociła się, to było rano więc jeszcze nie tak gorąco, poza tym na otwartym terenie zawsze chłodniej niż w mieście, u nas zawsze jest wiatr
witajcie z wieczorka ;D
bylam w albumiku Joeey ale z Ciebie piekne zjawisko : ;D ;D ;D ;D
maly spi ja tez mam dosyc dzisiejszego dnia chyba tylko pojde pranko pozbierac, kapu i nyny normalnie padam : :
dla dzisiejszych malych solenizantow wszytskiego naj naj ;D
aaaa WANDA witaj nam spowrotem bez Ciebie to nie to samo bb
bylam w albumiku Joeey ale z Ciebie piekne zjawisko : ;D ;D ;D ;D
maly spi ja tez mam dosyc dzisiejszego dnia chyba tylko pojde pranko pozbierac, kapu i nyny normalnie padam : :
dla dzisiejszych malych solenizantow wszytskiego naj naj ;D
aaaa WANDA witaj nam spowrotem bez Ciebie to nie to samo bb
Dziewczynki, ja jeszcze nie wrocilam narazie tylko goscinnie od siostry zagladam, a planowalam jutro wrocic do domku, ale pewnie jutro nie dojade... samochod mi sie zepsul i to dosyc powaznie Ale Pawel mowil mi dzisiaj, ze najprawdopodobniej jutro podlacza w domku neta takze sie ciesze
Joeey - Ada wyglada przecudownie !!!!!!
Joeey - Ada wyglada przecudownie !!!!!!
reklama
Podziel się: