reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Hejo :)

Nadrabiam Was od kilku dni i jakoś nie mogę skończyć :(

Po pierwsze dołaczamy się do życzen dla Stasia i Kacperka - wszystkiego naj naj, ale przede wszystkim duuużo zdrówka i samych uśmiechów i radosnych chwil :)   ;D

a przy okazji dziękujemy za życzonka dla Kamilka 8 czerwca :)

Paula, Ziemzia, Steffi chyba faktycznie nasze dzieciaczki zaczną niedługo raczkować, bo Kamil też od jakiegoś czasu cały czas na kolanach a nawet na samych stopkach i rączkach robi takie mostki :) i też tak się śmiesznie kiwa do przodu i do tyłu. A jeśli chodzi o siedzenie to też za bardzo się nie rwie, tylko tak śmiesznie nogę krzyżuje jak jest na kolanach, także pewnie będzie próbował siadać z pozycji tych "mostków' :)

Ketsa cieszę się, że jakoś przebrneliście przez ten chrzest :) Szczerze powiedziawszy my tez chcięliśmy miec to z głowy, dlatego zrobiśmy chrzciny już na poczatku lutego :) Ach, ten Wasz Maksio, a te oczy niebieściutkie to po Mamusi ma :)

Fuczaku Twój Kacperek wygląda na bardzo dużego tzn długiego chłopczyka :) Ile ma wzrostu ?

Jooey ja tez nie cierpię czekac na przesyłki :( Jestem bardzo niecierpliwą osobą dlatego będziemy próbowac kupić krzesełko w sklepie, chyba że nie znajdziemy nic w odpowiedzniej cenie, to kupimy na Allegro :) Aha, zdecydowaliśmy się jednak na takie z kółeczkami i składane  ;D

No chyba tyle narazie ... zawsze sobie obiecuję, że będę na bieżąco z grudniem a jakoś mi to nie wychodzi  :mad:

Powitać piękne panie!!!!!

Paula Maksik miał tak kamizelkę...może bardziej nazwała bym to pulowerek w serek :laugh: ciuszki przywiozła nam chrzesna z Rzymu tylko sweterek u nas w sklepie kupowałam

Steffi no diękuju bardzo ale mi tak słodzicie na prawde aż mi głupio bom do tego absolutnie nie przyzwyczajona;) w domu tego nie mam ;)

Joeey no właśnie ja specjalnie dziś zamówiłam takie krzesełko które ma maksymalnie dużo regulacji siedzenia bo leżak już chce wyrzucić bo tylko zawadza a krzesełko bedzie teraz lepiej jego funkcje sprawować

No i najważniejsze: Staśku i Kacpruniu wszystkiego naj naj

Bartyś no dzieki dzieki no po mnie oczęta ma ...hihihihihihihihihi nie da rady sie go wyprzec.....od razu widać czyj syńcio jest ;D..... a co do krzesełka to ja tez sie zastanawiałam czy nie lepiej ze sklepu ale jak w jednym byłam .....to tak masakryczne róznice cenowe były w porównaniu z allegro że zrezygnowałam.....(chociaż nie powiem wybór był spory ale ceny....)

Moc życzeń dla dzieciaczków półrocznych

Niech słonko Wam świeci, zdrówko dopisuje, jedzonko smakuje, mamusia całuje, a tatuś niech zarabia dużo pieniążków i przy tym  ma dla Was mnóstwo czasu.

Zgadza się świat jest mały i duże prawdopodobieństwo, że się spotkamy (hehe na zjeździe).
Z moich okolic nie ma nikogo :-( a szkoda.
Pozdrawiam

Wlasnie wracam z albumika... wszystkie dzieciaczki cudowne :) ale musialam sie cofac !!!!! szok ile zdjec nawklejalyscie :)

Gohna - czy nie za cieplo ubralas corcie dzisiaj na lake ??? a moze u Was chlodniej... ja Paulinke od wczoraj na samych bodach na krotkim mam od samego rana... upaly okropne :)

Hej mam nadzieje ze jak bede nad morzem to pogoda bedzie cudna i nie naklikacie nie wiadomo ile ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Hej Wandziu na mnie sie złosciłaś jak pisałam że mnie nie widac a sama co teraz robisz ???? :mad: :mad: :mad:
mozesz byc pewna ze nikt o tobie nie zapomniał :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
hejka..o rany jaka pogoda, cala mokra wrocilam ! no i koniec spacerow bo od jutra nauka, a Ada bedzie w rekach babci :p no pogoda nie sprzyja ksiazkom ale naprawde to moje ultimatum zeby zaliczyc ten choler.. egzamin :( ::)
zrobilam tez mnostwo zdjec, no dzis juz napewno zasypie galerie ;D

Do góry