reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

łooo Ketsa współczuje że kotek tak skończył - bidulek :( :( :(

a zdjęcia z chrzcin cudne Maksio wyglądał przefajnie :laugh: :laugh: :laugh:

dziewczyny aż sie boję normalnie co to bedzie jak wróce z rewala po 10 dniach tyle nadrabiania ::) ::) ::)
Ale nie zapomnicie o mnie :p ;) :laugh: :laugh: :laugh:

reklama

hehehehehehhe Asia powinnyśmy mieś możliwoś wykupienia usługi w jakiejś sieci komórkowej z aktualnościami forumowymi..... ;)

ketsa pisze:
hehehehehehhe Asia powinnyśmy mieś możliwoś wykupienia usługi w jakiejś sieci komórkowej z aktualnościami forumowymi..... ;)

no to niebyłby głupi pomysł bo powiem wam pomyslałam o tym żeby poprosić którąś z Was żeby mi najciekwasze rzeczy gdzieś odnotowała i potem przysłała
;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ziemzia, przy Derby powiadasz???? :D Klucha, czytasz to??? :D

Paula, swietnie ze Kacperek juz takie postepy robi. Moze byc tak, ze on bedzie siadal wlasnie z pozycji na brzuchu, wiec moze tym sposobem wlasnie dochodzi do siadania. Lekarz Kubusiowi tez wrozy siadania z pozycji na brzuchu. Chociaz moj to sie rwie do siadania raczej w sposob tradycyjny. Ale jeszcze zobaczymy co z tego wyjdzie.

Pozdrawiam,
Agnieszka

DZiewczyny super ze bedziecei mieskac blisko siebie!

Ketsa to kleczenie w kosciele to chyba taka kara za niechodzenie do kosciola :laugh: :laugh: :laugh:

czesc laski!

ja tak szybciutko bo iduś sie nudzi :p

Paula niesamowity jest Kacperek :) a ja sie zaczynam martwic o ide bo ona ani do raczkowania ani do siadania sie nie zabiera, przemieszcza sie owszem dosc sprawnie ale na plecach, kula sie na boki i niewiele jej brakuje do przewrotu na brzuch no ale brakuje :(

Ketsa biedny kotek, wiem co czujesz bo ja w zeszłym tygodniu tez myslałam ze moj kot nie zyje, przebiegł po niej kon i nam zniknęła na trzy dni, bylismy pewni ze juz po niej, a tu w sobote przyszła na obiadek. A co do chrztu to tylko utwierdzilas mnie w slusznosci naszej decyzji zeby Idusi nie chrzcic :(

co to ja jeszcze mialam? chyba na razie zapomniałam ::)

DLA KOCHANEJ MAJECZKI I OSKARKA SAMYCH SLODYCZY, ROZKOSZY I CZASIE SPEDZONYM NA ZABAWIE, WIELU USMIECHOW I ZADOWOLENIA Z RODZICOW ZYCZY CIOTECZKA JOEEY I ADA

Ale tu dzis ruch to pewnie zasluga pogody!Nawet ja bylam dzis na spacerze ale chmury mnie wystraszyly i grzmoty.A nic z tego nie ma!

reklama
Pierwsze slysze ze samoopaacz z Avonu dobry :) :)naprawde zawszeslyszalam ze do d..Ale to moze jakis inny do ciala.A ja tam lubie niektore osmetyki z Avonu,niektoere balsamy.Tylko ze ja tylko kupuje kosmetyki a ich nie uzywamJedyne co to akies tam rzeczy do mycia.ale juz balsamy kremy,to tydz po kupieniu juz ich nie pamietam ,no chyba ze mi sie skora wysuszy strasznie to sobie przypominam ze je mam.No i jedyne co nawet uzywalam to Leg Perfector z Avonu tez do nog,bo mam baaardzo biale a jak sobie posmaruje to delikatnie zabrązowiaja mi nogi.Nawet go lubie!No i jeszcze malujacych uzywam,ale jakos wole inne firmy niz Avon!W sumie jeszcze zalezy co.tez troche tego mialam bo tez konsultantka bylam.I wszystko co zarobilam to na kosmetyki mi szlo!

Do góry