reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Ziemzia to super że macie już mieszkanko!!! :) teraz tylko czekać do przeprowadzki :) no a my tez mamy jeszcze chrzciny przed sobą ::)

Wiecie że Kacperek od kilku dni zaczął sam podnosić się na kolankach i rączkach :) tak jak do raczkowania :) i nawet jak się już uniesie to buja sie na nich :) na początku nie wiedział jak ma podnieść brzuszek, ale jak juz raz spróbował to teraz często to robi :laugh: za to do siadania sie wogóle nie rwie ::) prędzej będzie raczkował niz siedział :p

A mi jeszcze włosy wypadają buuuu :( :( :( zostanę łysa :( i boję sie je ufarbować a patrzeć juz na siebie nie mogę :(

Gabi ja przez jakieś 3 @ u zywałam podpasek, ale potem wróciłam do tamponów :)

Joeey a który to ten samoopalacz z Avonu taki dobry ??? bo ja jestem konsultantką to sobie zamówię może hehe :) a co do ich kosmetyków to mam inne zdanie niż Ty bo uważam że mają sporo dobrych ;D moze nie rewelacyjnych ale dobrych :)

Ślicznie dziekujemy za zyczonka a dla Kacperka specjalne buziaki od Majeczki :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Ja zastanawiam sie nad przebiciem ale na pewno nie teraz mysle że jak bedzie już sama mogła powidzieć czy chce czynie to przebiję wtedy bo w sumie tak do 18 to nie bedę czekac bo przecież kolczyki zawsze mozna sciągnąć i nie nosić :p :laugh: :laugh: :laugh:

Dzieciaki w albumiku przecudne - nasz Kacperek jest poprostu Boski :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Kacperek Fuczakowy też przystojniacha ;) :laugh: :laugh: :laugh: a Szymuś faktycznie w tej czapie przecudny i ma takie sliczne niebieskie oczka ;D ;D ;D

dziekujemy za komplementy!!!!a teraz zmykamy na spacerek wec pewno bedziemy wieczorkiem!!!!zyczymy wszystkim udanego i slonecznego spacerku!!!!milego dnia kobitki!!!!!!

Witam wszystkich!

Ja dopiero dochodze do siebie po tych sobotnich chrzcinach bo jeszcze wczoraj kupa gości była.....
......No i słowo o chrzcinach....... do których dość optymistycznie podeszłam... ale tylko sobie przypomniałam dlaczego do kościoła nie chodzę..., otóż nie dość że od samego początku ksiądz nas lustrował jak byśmy co najmniej z Marsa przylecieli, no i na dokładkę trzymał nas w kościele ponad godzine do tego wymyślił sobie zamiast kazania jakieś litanie,... potem różńce..... tak że przktycznie przez cały ten czas klęczeliśmy ..... z Maksem we wszystkich możliwych pozycjach ..... tak że dla mnie sam chrzest dzięki księdzowi był lekko niesmaczny ...
No i imprezka bardzo udana i Maksior na ogół też dość grzeczny. Tylko dobrze że zabezpieczyłam się przed złośliwością księdza i zapodałam młodemu czopka.... i choć ksiądz bardzo się starał to nie wyprowadził go z równowagi ;)

No to teraz może w końcu wrzuce jakiś zdjęcia.....bo wczorajszym grilku to nawet nie mam siły za bardzo na czytanie....

Acha i dziękujemy za życzonka najserdeczniej......... i również wszystkiego najwspanialszego wszystkim którym leniwa ciotka nie poskładała do tej pory życzonek.

............aa i jeszcze dodam że teściowa była o dziwo bardzo grzeczna...chyba sie mnie boi troche ;D ale Astek się chyba też przekonał że kobita menopałze przechodzi bo znowu się czepiała o pierdoły... chociaż na szczęście nie mnie.... i zostałam nawet przeproszona przez Askaniusza za poprzednią wizyte "mamusi" ;) ;D

a ja dzis mam paskudny nastrój bo mój kotek zakończył dziś swój żywot pod kołami samochodu :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( normalnie aż mi się płakać chce :( :( :(

reklama
Paula maja niektore rewelacyjne, a inne do d... szczegolnie kremy  :( i ceny wcale nie sa niskie jesli nie ma promocji  :p samoopalacz 50 ml brazowa tubka - beBronze self tanning cream for face spf 6  ;)

Do góry